Eva Mikulová Samospráva

Popýšte sa svojou prácou. Opäť sa súťaží o najkrajší balkón

Mesto Košice opäť vyhlásilo ďalší ročník „Súťaže o najkrajší balkón, lodžiu, okna a predzáhradky.“ Súťaží sa už od roku 2014.

Ilustračný obrázok k článku Popýšte sa svojou prácou. Opäť sa súťaží o najkrajší balkón
Zdroj: Mesto Košice

V predchádzajúcich rokoch sa do nej zapojili desiatky Košičanov, ktorí ukázali, že majú veľmi pozitívny vzťah k prírode, svojmu okoliu, a ktorým záleží na tom, aby naše mesto, aj vďaka ich úsiliu, bolo stále krajšie a krajšie.

Posielajte fotky

Každý rok to dokazujú svojím umom, šikovnosťou a usilovnosťou, vďaka čomu sa ich balkóny, lodžie, okná alebo predzáhradky menia na malé ostrovčeky pestrofarebnej nádhery. Aj preto sa vedenie mesta v spolupráci so Správou mestskej zelene v Košiciach rozhodlo pred štyrmi rokmi zorganizovať prvý ročník súťaže, aby mohlo oceňovať tých najšikovnejších „záhradkárov".

Tento rok potrvá súťaž, do ktorej sa môžu opäť zapojiť obyvatelia všetkých 22 košických mestských častí od 25. júna, do 23. septembra 2018. Základnou podmienkou účasti v súťaži je zaslanie fotografie svojho rozkvitnutého balkóna, okna, lodžie prípadne predzáhradky na e-mailovú adresu magistrátu.

Po ukončení súťaže vyberie odborná komisia štyroch výhercov hodnotných cien. Traja súťažiaci (podľa umiestnenia v súťaži) získajú poukazy na nákup záhradkárskeho materiálu podľa vlastného výberu v hodnote 150, 100 a 50 Eur, ďalší získa špeciálnu cenu viceprimátora mesta Košice.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM