Lukáš Zavacký Basketbal Šport

Posila v KB Košice: V kádri Američan (25), klub ale musel prepúšťať

Košické basketbalové mužstvo má novinku. Do kádra pribudol druhý hráč z USA. Muselo však dôjsť k radikálnemu kroku.

Ilustračný obrázok k článku Posila v KB Košice: V kádri Američan (25), klub ale musel prepúšťať
Zdroj: TASR

Nedávno sme vás informovali o tom, že celok posilnil hráč zo Srbska – Stefan Matovič. Viac si o transfere môžete prečítať v tomto odkaze. Fanúšikovia sa však môžu tešiť dvojnásobne. KB Košice posilnil ďalší borec, ktorý by mal byť prínosom najmä v obrane. Premiéru už zažil 30. decembra proti Sviťanom. Zaznamenal osem bodov.

Anthony Lee (na fotografii s číslom 30) má 25 rokov a v aktuálnej sezóne si ho draftovala organizácia Windy City Bulls v zámorskej D-League. Pôsobil aj v Európe, a to v Maďarsku, v Rakúsku či v Estónsku.

„Som rád, že som sa zapáčil práve takémuto klubu so špičkovými ambíciami, ktorý momentálne bojuje o prvé miesto tabuľky. Tím je určite kvalitný a budem rád, ak ho pomôžem zlepšiť ešte viac,” vyjadril sa pivot pre webovú stránku kbkosice.sk.

Ako sa uvádza na rovnakom mieste, pred jeho príchodom sa v zoskupení nachádzalo až šesť legionárov. Preto musel niekto odísť. Voľba padla na Emira Zimiča, ktorý sa v metropole východu zdržal päť mesiacov.

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám nikdy neunikne.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM