Veronika Hunyadiová Krimi

Poškodil tri autá a ušiel! Polícia pátra po bezohľadnom vodičovi, FOTO

Košickí policajti riešia neobvyklú nehodu. Vodič poškodil zaparkované autá a pokračoval v jazde.

Ilustračný obrázok k článku Poškodil tri autá a ušiel! Polícia pátra po bezohľadnom vodičovi, FOTO
4
Galéria

Oddelenie dopravných nehôd, Okresného dopravného inšpektorátu OR PZ v Košiciach hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo ešte v nedeľu 27. septembra v čase o 00:25 hod. na Jasuschovej ulici na košickom sídlisku KVP.

Neznámy vodič pri nehode poškodil tri autá.

Polícia o prípade informuje na sociálnej sieti. „Doposiaľ nezistený vodič viedol nezistené motorové vozidlo po Jasuschovej uvedenej ulici. V mieste vchodu do obytného bloku na čísle 24 vyšiel z nezistených príčin na trávnatý porast mimo vozovku, kde následne narazil do zadnej pravej časti tam zaparkovaného vozidla značky Volvo XC90,“ uviedla polícia.

Po náraze vodič pokračoval v jazde ďalej a narazil do ďalšieho zaparkovaného vozidla značky Audi A3, ktoré následkom nárazu odrazilo do vedľa stojaceho BMW. „Nezistený vodič na mieste dopravnej nehody nezotrval a v jazde pokračoval aj s vozidlom ďalej na nezistené miesto bez toho, aby si splnil povinnosti účastníka dopravnej nehody,“ dodala košická polícia.

Hľadajú svedkov

Polícia v tejto súvislosti hľadá svedkov, ktorí by pomohli objasniť nehodu. Akékoľvek informácie k priebehu dopravnej nehody alebo k vodičovi a motorovému vozidlu môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru, telefonicky na čísle „158“, alebo prostredníctvo oficiálnej facebookovej stránky Polícia SR – Košický kraj dodala polícia. Informácie môžu svedkovia podať aj priamo na oddelení dopravných nehôd ODI OR PZ v Košiciach na Rampovej 7.

POŠKODIL 3 AUTA A Z MIESTA UŠIEL. NEVIETE KTO BOL TEN CHARAKTER? 🚨 Oddelenie dopravných nehôd, Okresného dopravného...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Thursday, October 1, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM