Lenka Fedorová Rôzne Správy

Posledné dni prázdnin? TOP miesta v Košiciach, za ktoré vás budú deti zbožňovať

Zima je v plnom prúde, avšak prázdniny sa blížia ku koncu. Užite si s vašimi deťmi posledné dni tak, ako sa patrí!

Ilustračný obrázok k článku Posledné dni prázdnin? TOP miesta v Košiciach, za ktoré vás budú deti zbožňovať
Zdroj: TASR

Výtvarná umelecká dielňa

Profesionálni lektori priblížia vašim deťom históriu a vývoj módneho dizajnu. Na prvú tému, ktorou je Secesia môžete svoje detičky vziať už túto nedeľu, 8. januára do Kunsthalle/Haly umenia. Výsledkom workshopov bude výstava detských prác v júni tohto roku.

Sánkovačka na Jahodnej

Aká by to bola zima bez sánkovania. V meste síce veľa možností nie je, o to viac sa môžete tešiť na sánkovačku na Jahodnej či v Kavečanoch a navyše ušetríte, keďže je to zadarmo.

Korčuľovanie na jazere

Teploty už klesli poriadne pod nulu, a tak vám nič nebráni v tom, aby ste sa vydali na prírodné klzisko. Sezóna korčuľovania na jazere začala, a tak neváhajte, berte korčule do ruky a vydajte sa parádnu jazdu!

Korčuľovanie na štadióne

Pokiaľ prírodným klziskám neveríte, nezúfajte. Košice ponúkajú viacero umelých klzísk, kde sa možu vaše deti korčuľovať do sýtosti. V Crow aréne tak môžete urobiť počas vianočného korčuľovania do 8. januára od 15:30 do 16:45, v Športovo-zábavnom areáli na Alejovej 2 v stredy a piatky v časoch od 13:15 do 15:15 a od 16:00 do 18:00 a soboty a nedele v časoch od 10:00 do 12:00, od 13:00 do 15:00 a od 16:00 do 18:00. V Aréne sršňov si zakorčuľujete každú sobotu od 17:45 do 18:45.

Zdroj: TASR

Prázdninové aktivity v knižnici

Dlhé zimné prázdniny nemusia byť len o snehu. Knižnica pre mládež deťom pripravila prázdninové čítanie vianočných kníh, tvorivé dielne, kde sa naučia napríklad vytvárať vianočné ozdoby a započúvajú sa do zvukových kníh. To všetko čaká vaše deti 5. januára v Knižnici pre mládež Nezábudka.

Foto: Ilustračné

Aké prázdninové aktivity pre deti v zime uprednostňujete?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM