Krimi

Potápači vytiahli z Hornádu mužské telo: Ide o nezvestného tínedžera?!

Na Druhý sviatok vianočný prijala polícia oznámenie o nezvestnosti 15-ročného chlapca z Košíc, pričom naposledy bol videný 20. decembra.

Ilustračný obrázok k článku Potápači vytiahli z Hornádu mužské telo: Ide o nezvestného tínedžera?!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Košický kraj

Okrem toho, deň pred Silvestrom prijala polícia oznámenie, že do zaparkovaného auta v košickej mestskej časti Nad jazerom mali vniknúť štyri osoby.

„Po príchode na miesto bolo od tam prítomných osôb zistené, že od uvedeného vozidla mali po chodníku utekať štyri osoby smerom k rieke Hornád, čo potvrdili aj tri osoby, ktoré priamo z rieky Hornád vytiahli policajti a poskytli im prvú pomoc. Štvrtá osoba v rieke ani v jej okolí nájdená nebola,“ ozrejmila košická polícia na sociálnej sieti.

Polícia následne zisťovala možný súvis medzi týmto prípadom a nezvestným tínedžerom. To, že štvrtou osobou je práve nezvestný tínedžer, potvrdila zvyšná trojica.

„Včera popoludní sa košickým policajným potápačom v spolupráci so špeciálnou záchrannou službou, ktorí vodný tok rieky Hornád prehľadávali na policajnom člne, podarilo nájsť telo osoby mužského pohlavia, nezistenej totožnosti a následne vytiahnuť z vody na breh,“ informovala polícia.

Privolaný obhliadajúci lekár na mieste cudzie zavinenie predbežne vylúčil a na zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy.

Polícia pracuje s predpokladom, že sa jedná o nezvestného tínedžera, avšak aby to bolo možné s určitosťou potvrdiť, je potrebné počkať na závery analýzy DNA.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM