Rôzne

Praktizujú to aj svetové celebrity. TAKTO sa Lukáš Adamec zbavuje KÍL navyše

Okrem športu sa známy Košičan rozhodol zmeniť stravovanie.

Ilustračný obrázok k článku Praktizujú to aj svetové celebrity. TAKTO sa Lukáš Adamec zbavuje KÍL navyše
Zdroj: Instagram.com/Lukáš Adamec

Prednedávnom bola odvysielaná talkshow Petra Marcina Neskoro večer, do ktorej okrem iných hostí prijal pozvanie aj známy košický spevák Lukáš Adamec.

Na pretras sa dostali rôzne témy, okrem toho aj to, že Lukášovi sa v poslednej dobe podarilo schudnúť. Ako prezradil, bol predtým už vo fáze, že keď sa ho niekto opýtal, koľko má kíl, odpovedal že všetky. Aby sa tak vyhol skutočnej odpovedi.

Športovec

Teraz je už všetko inak. Adamec je známy svojou športovou minulosťou a šport je neoddeliteľnou súčasťou jeho života aj v súčasnosti. „Keď prestanem športovať, tak to na mne hneď vyzerá tak, že by som mal začať,“ uviedol počas debaty spevák s tým, že šport je dobrý pre hlavu aj pre kondičku, ktorú na pódiá potrebuje.

Prezradil, že chodí bicyklovať, behať, plávať aj do posilňovne.

Marcin z neho dostal aj to, že okrem športu chudne aj zmenou v stravovaní, konkrétne prerušovaným pôstom. Ten praktizujú aj slávni herci ako Ben Affleck či Jennifer Aniston.

Ako to funguje?

„Istú časť dňa ješ, tie hodiny sú tvoje šťastné hodiny podľa mňa, a potom neješ,“ vysvetlil Lukáš v skratke s tým, že zvyčajný pomer je 8 k 16. Teda osem hodín s jedlom a 16 bez jedla. On sám si dá zvyčajne obed okolo 12-tej a potom večeru o 18-tej.

Spevák však túto tému zjavne nechcel ďalej rozvádzať, aby neinšpiroval niekoho, komu môže táto metóda uškodiť. „Všetko, čo tu rozprávam, neskúšajte ani nerobte doma. Je to zlé, poraďte sa s doktorom a trénerom, ktorý to vie,“ upozornil.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM