Lukáš Zavacký Iné športy

Prekonajte svoje limity na Jahodnej: Bohatý sprievodný program aj pre deti

Radi dávate zabrať svojmu telu a chceli by ste sa porovnať s inými? Máte na to ideálnu príležitosť. Na Jahodnej sa uskutoční beh, ktorý dokonale preverí vašu kondíciu.

Ilustračný obrázok k článku Prekonajte svoje limity na Jahodnej: Bohatý sprievodný program aj pre deti
Zdroj: TASR

Súťažiť sa na podujatí s názvom Cross country Jahodná bude v štyroch kategóriách – v behu na 20 km, v behu na 11 km, v nordic walkingu na 11 km, čo je chôdza s pomocou tyčí a v canicrosse na 11 km, teda v behu so psom.

Doteraz sa na túto udalosť prihlásilo takmer 100 športovcov. Nechýbajú ani profesionáli či bežci zo zahraničia – konkrétne z Francúzska a Ukrajiny.

„Ako sprievodný program budú pripravené súťaže pre najmenších. Štartovné na tieto aktivity je zadarmo, všetky deti budú odmenené,“ informujú organizátori na svojej webovej stránke.

Pretek sa odohrá 11. júna v doobedňajších hodinách. Vyhlásenie víťazov sa uskutoční približne o 12:30. Všetci zapojení si budú musieť dopravu zabezpečiť sami. Na Jahodnú premáva autobus s číslom 40.

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM