Eva Mikulová Krimi

FOTO: Pri nehode troch áut neďaleko Košíc sa ťažko zranili dve osoby

K dopravnej nehode troch vozidiel došlo v pondelok dopoludnia na ceste od Košíc v smere na obec Nižná Hutka v okrese Košice-okolie, pri predbiehaní.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Pri nehode troch áut neďaleko Košíc sa ťažko zranili dve osoby
10
Galéria
Zdroj: KR PZ Košice

K vážnej dopravnej nehode došlo v pondelok 7. januára okolo 9. hodiny v Košiciach.

„Podľa doterajších zistení na úseku cesty medzi obcou Nižná Hutka a košickou mestskou časťou Krásna vodič s vozidlom zn. Škoda Felícia predbiehal kolónu pred ním idúcich vozidiel smerujúcich do mesta Košice, pričom sa však už nestihol zaradiť do svojho jazdného pruhu, a čelne sa zrazil s vozidlom zn. Fiat Punto,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Fiat Punto po zrážke odhodilo mimo vozovku a Škodu Felícia odhodilo do vozidla zn. Škoda Octavia. Podľa predbežnej lekárskej správy vodiči áut zn. Škoda Felícia a Fiat Punto utrpeli ťažké zranenia, vodič vozidla zn. Škoda Octavia sa nezranil. Na zistenie prítomnosti alkoholu bola vodičovi Škody Felícia odobratá krv, výsledok dychovej skúšky ostatných účastníkov dopravnej nehody bol negatívny. Vec na mieste prevzal vyšetrovateľ Policajného zboru, ktorý v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Presná príčina všetkých dopravných nehôd, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Na cestách je aj v tomto zimnom období vyčlenený maximálny počet policajtov, ktorí v prípade potreby riadia a usmerňujú premávku, ale i pomáhajú vodičom. Každý z nás však musí prispieť k bezpečnosti a správať sa na cestách zodpovedne.

Nehoda pri Nižnej Hutke
10
Galéria
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM