Michal Lendel Krimi

Prvý deň nového roka v Košiciach: Týchto vodičov načapali s alkoholom v dychu!

Pri novoročných kontrolách na cestách prichytili muži zákona niektorých vodičov v opojení alkoholu. Ten podľa polície úradoval aj pri nehode na Slaneckej ulici v Košiciach.

Ilustračný obrázok k článku Prvý deň nového roka v Košiciach: Týchto vodičov načapali s alkoholom v dychu!
Zdroj: TASR

Muži zákona v Košiciach z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili hneď niekoľkých vodičov. Prvým z nich je Samuel (21) z okresu Košice-okolie, ktorý podľa polície šoféroval v stredu ráno osobné auto značky Škoda Felícia v stave vylučujúcom spôsobilosť po Slaneckej ulici v Košiciach, kde spôsobil dopravnú nehodu.

„Košickí policajti zastavili a skontrolovali aj Slávku (38) z Košíc, ktorá včera o 1:42 hodine viedla vozidlo značky Škoda Felícia po ulici Pri železničnej stanici v Košiciach, v stave vylučujúcom spôsobilosť,“ uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Policajti zadržali aj Tarkana (18) z Košíc, ktorý aj napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia, si včera o 4:30 hodine podľa polície v stave vylučujúcom spôsobilosť sadol za volant osobného auta značky Škoda Octávia, s ktorým sa premával po Krivej ulici v Košiciach, kde bol zastavený policajnou hliadkou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM