VOCH Rôzne Správy

Rally Košice prináša pretekárov až z Estónska, ale i dopravné obmedzenia!

Nadšenci motoristického športu rozpália svoje motory počas pretekov v okolí Košíc. Čakajú vás obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku Rally Košice prináša pretekárov až z Estónska, ale i dopravné obmedzenia!
1
Galéria
Zdroj: Adam Stečák

O tom, či sa 47. Rally Košice uskutoční, rozhodoval už len COVID Automat pre daný týždeň, v ktorom sa súťaž má konať. Už teraz je podľa organizátorov jasné, že súťaž sa konať bude a to vo svojom plánovanom termíne 14.- 17.10.2021. Pri­nesie to však aj dopravné obmedzenia.

Bez divákov!

Na 47. Rally Košice sa prihlásilo 89 súťažných posádok zo Slovenska, Poľska, Česka, Maďarska a Estónska. V nádherných pestrých farbách jesene majú absolvovať dvojetapovú súťaž, ktorá prinesie mená majstrov Slovenska i Poľska v jednotlivých triedach. Na súťaži neuvidíme už istých absolútnych majstrov Slovenska – Grzegorza Grzyba s Michalom Poradziszom, ktorých vozidlo sa po poslednej väčšej havárii ešte nepodarilo opraviť.

„Veľmi sa tešíme, že prípravy k súťaži neboli zbytočné a po ročnej prestávke sa pretekári znovu vrátia do Košíc. Je veľká škoda, že sa súťaž musí konať bez divákov, ale to sme už ovplyvniť nevedeli“, zhrnula predsedníčka organizačného výboru Gabriela Szczeczinová.

Pre milovníkov tohto športu:

Informácia o uzávierkach ciest počas 47. ročníka Rally Košice

Sobota 16.10.2021

  • Uzávierka cesty č. III/329 medzi obcami Rankovce – Herľany a cesty č.II/576 v úseku Herľany – Banské v čase: 12:45 – 19:00
  • Uzávierka obecnej cesty v úseku Regeta – Slančík v čase: 14:00 – 20:00

Nedeľa 17.10.2021

  • Uzávierka cesty č. II/547 od Baránku po odbočku k obci Košická Belá a uzávierka obecnej cesty v úseku Baránok – Horný Bankov v čase: 07:30 – 14:00 (počas uzávierky trate budú prepustené iba dohodnuté spoje SAD a DPMK).

Uzávierka účelovej cesty vedúcej pri priehrade Ružín smerom na Malú Lodinu od mosta za Košickou Belou až po priehradný múr a cesta III/3354 v úseku priehradný múr po odbočku do chatovej oblasti pred Malou Lodinou v čase: 08:30 – 14:30ň

Pozrite si OBRAZOM informáciu o uzávierkach ciest počas 47. ročníka Rally Košice.

Informácia o uzávierkach ciest počas 47. ročníka Rally Košice
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM