Lenka Fedorová Rôzne Správy

Rekonštrukcia na Ťahanovciach: Dokedy bude obmedzená doprava?

Ťahanovčania ešte nezabudli na jednu a už ich čaká ďalšia rekonštrukcia. Dokedy potrvá a čo bude zahŕňať sa dočítate v článku.

Ilustračný obrázok k článku Rekonštrukcia na Ťahanovciach: Dokedy bude obmedzená doprava?
Zdroj: TASR

Len nedávno sme vás informovali o obmedzeniach v doprave na Ťahanovciach a už zas si budú musieť obyvatelia sídliska precvičiť svoju trpezlivosť. Na rad prišiel ďalší úsek.

Rekonštrukcia Americkej triedy

Mesto na svojom webe zverejnilo informáciu o rekonštrukcii cesty na Americkej triede v úseku od Ázijskej triedy po Európsku triedu. Rekonštrukcia začala 27. septembra a potrvá do 4. októbra tohto roku.

„Projekt organizácie dopravy rieši organizáciu dopravy počas realizácie opravy krytu Americkej – východná strana v úseku medzi križovatkami Ázijská trieda a Európska trieda,“ informoval magistrát.

Pozor na rýchlosť a presmerovanie dopravy

Vodiči by si mali dať pozor nielen na rýchlosť zníženú na 30 km/h, ale aj na presmerovanie dopravy. „Vozidlá, ktoré idú v smere od mesta k obci Ťahanovce budú presmerované do dočasne zobojsmernenej komunikácie na západnej strane Americkej triedy. Od Ázijskej triedy po Európsku triedu bude vozovka zobojsmernená a následne vozidlá idúce smerom k obci Ťahanovce prejdú do pôvodného smeru v križovatke s Európskou triedou,“ uviedol na webe magistrát.

Projekt na Ťahanovciach rieši presmerovanie dopravy do opačnej strany, t.j. západná strana bude zobojsmernená. Na medziblokovú komunikáciu rovnobežnú s Americkou triedou bude povolený vjazd z Ázijskej aj Európskej triedy. Výjazd na Americkú triedu nebude umožnený.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM