Lenka Fedorová Rôzne Správy

Remeselné a Vianočné trhy na Terase: Aha, čo všetko nás čaká!

Predvianočná atmosféra a obľúbené trhy nebudú chýbať ani na Terase. Pozrite si, na čo všetko sa môžete tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Remeselné a Vianočné trhy na Terase: Aha, čo všetko nás čaká!
Zdroj: TASR

Nielen košická Hlavná ulica, ale aj mnohé ďalšie miesta sa v predvianočnom období zaplnia vôňou vianočnej atmosféry i vysmiatými ľuďmi tešiacimi sa na najkrajšie sviatky roka. Jedným z nich je aj miesto pred OC Galéria, kde budú na návštevníkov aj tento rok čakať nielen trhy, ale aj každodenný pestrý program.

Remeselné trhy už v novembri

Koniec novembra prinesie na Terasu Remeselné trhy, ktoré potrvajú od 25. do 27. novembra. Počas nich vystúpia After Crow, Araňa z Jarovníc, Šarišanci, Bonanza, King Shaolin, Kúzelník Gabi, Hudobná show s ujom Ľubom a nebudú chýbať ani tvorivé dielne a vianočná tombola.

2. decembra čaká návštevníkov rozsvietenie stromčeka, vystúpi hudobná skupina Komajota a ABBA Slovakia, oblohu rozžiari ohňostroj a o plné žalúdky sa postará starostovská charitatívna kapustnica.

Do Vianoc nabitý program

Zvyšok prvého decembrového týždňa budú návštevníkov čakať Rodinné Vianoce so slovenskými detskými pesníčkami, Ujo Jano a 6. december bude neodmysliteľne patriť Mikulášovi. V ďalšie dni sa predstaví Lucie revival, Detský folklórny súbor Jahôdka, starostovská charitatívna kapustnica, Christmas dance show FS Košičan, Vianočný Fitness day, vystúpenie Braňa Mojseja.

Nebude chýbať ani víťaz Košického Zlatého pokladu 2016 Martin Brečko, Detská burza darčekov i množstvo hudby.

Ukončenie Vianoc je naplánované na 22.decembra, avšak 23. decembra vám ešte evergreeny zahrajú The Fathers. 8. január 2017 prinesie Novoročný benefičný koncert Terasy.

Foto: Ilustračné

Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM