Lenka Fedorová Správy

Rockeri zbystrite pozornosť: Košice chystajú ROckový KOšický KOlotoč

Rockeri sa majú v Košiciach na čo tešiť. Mesto si pre nich pripravilo rockerskú súťaž, kde si budú môcť zmerať sily s konkurenčnými kapelami.

Ilustračný obrázok k článku Rockeri zbystrite pozornosť: Košice chystajú ROckový KOšický KOlotoč
Zdroj: TASR

Ak ste milovníkom rockovej hudby, táto udalosť je pre vás ako stvorená. Na svoje si prídu hudobníci, ale aj poslucháči dobrej kvalitnej rockovej hudby.

Mesto Košice totiž vyhlásilo 18. ročník súťažnej prehliadky rockových hudobných skupín. Výber sa uskutoční 23. a 24. apríla 2016 v Clube Colloseum. Nasledovať bude žrebovanie poradia vystúpenia jednotlivých skupín. vystúpenie prvej skupina sa začne o 17:00.

Tri postupujúce kapely sa predstavia 5.mája 2016 o 17.00 hod. na spoločnom finálovom koncerte na pódiu pri Dolnej bráne v Košiciach v rámci osláv Dňa mesta Košice 2016. Po tomto koncerte porota určí víťaza ROKOKO 2016.

Prihláška musí obsahovať názov skupiny, sídlo pôsobenia skupiny, zloženie hudobných nástrojov na ktoré skupina hrá, emailový a telefonický kontakt na vedúceho skupiny, alebo jej manažéra.

Skupiny budú mať na svoje vystúpenie a prípravu časový limit 40 minút. Porota potom vyberie dve postupujúce skupiny. O osude tretej postupujúcej kapely rozhodnú diváci. Informoval o tom košický magistrát.

Víťaz získava možnosť jednodňového nahrávania v profesionálnom zvukovom štúdiu. Viac info sa dozviete na stránke magistrátu.

Môže vás zaujímať:

Na svete je nová šupa ako ušitá pre východniarov: Prekoná rekordnú hitovku Vypic a žic?!

Východniari majú novú hudobnú pecku: Hlavné hviezdy prehovorili o parádnom klipe, ale aj zákernej chorobe

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM