Alexandra Kolínská Rôzne

Semafor, ktorý sa nedá nevšimnúť: Dokedy bude takto vyzerať? FOTO

Semafor na Sennom trhu neunikne mnohým očiam, ktoré okolo denne prejdú. K jeho poškodeniu došlo pravdepodobne počas rekonštrukčných prác. Kto zapaltí opravy?

Ilustračný obrázok k článku Semafor, ktorý sa nedá nevšimnúť: Dokedy bude takto vyzerať? FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Na Sennom trhu za zastávkou v smere na Staničné námestie došlo k poškodeniu semafora. Pravdepodobne počas rekonštrukcií električkových tratí niektorý zo strojov oň zavadil, a tak odtrhol spodnú časť svetelnej signalizácie. Spomínaný semafor však neunikol mnohým pohľadom. Opýtali sme sa majiteľa firmy Dúha, ktorá tu vykonáva rekonštrukčné práce, ako to bude s jeho opravou.

„My meníme prakticky všetky semafory, ktoré sú na našej trase. Čiže výmena semaforov je súčasťou nášho projektu,“ uviedol majiteľ spoločnosti Dúha Miroslav Remeta.

„Tak isto aj stĺpy. Tie, ktoré sa zdajú krivé, nie sú krivé. Oni sa len takýmto spôsobom montujú a keď sa natiahne trakcia, tak sa vyrovnajú. Je to odborná robota,“ dodal.

Ak by vás zaujímalo, v akom stave sú rekonštrukčné práce v centre aktuálne, prečítajte si článok Rekonštrukcia IKD sa blíži do finále: Pozrite, ako sú na tom frekventované u­lice!

Foto: titulná – Michal Čabai

FOTO: Semafór na Sennom trhu neušiel mnohým pohľadom
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM