Lukáš Zavacký Správy

Tieto FOTO vás chytia za srdce: Východniari roka navštívili krízové centrum v Košiciach

Organizátori súťaže Východniar roka sa rozhodli podporiť dobrú vec. Spolu s finalistami zašli do Krízového centra pre matky s deťmi v Košickej Novej Vsi a rodinám odovzdali množstvo vecí.

Ilustračný obrázok k článku Tieto FOTO vás chytia za srdce: Východniari roka navštívili krízové centrum v Košiciach
Zdroj: Dnes24.sk

Aktivitu privítal vedúci spomenutého zariadenia, Mgr. Miroslav Firda. „Chcem veľmi poďakovať manželom Titurusovcom za tieto dary. Dnešné časy sú veľmi náročné a preto som rád, že existujú stále dobrí ľudia, ktorí chcú pomôcť. Určite nás veľmi teší táto iniciatíva.“

Matky s deťmi dostali mnoho cenností. Odniesli si šatstvo, plienky, hygienické potreby, ale aj vodu či jedlo. Oblečenie venovali finalisti a moderátorka košického rádia, Simona Lazorová, špeciálnu tortu z plienok priniesla Petra Dedicová a financiami na zakúpenie mnohých vecí prispeli zúčastnení na záverečnom večeri východniarskej súťaže krásy. Napríklad aj Marietta Žigalová, ktorá vydražila obraz absolútneho víťaza. Do zbierky prispela zvlášť finančnými prostriedkami speváčka Anna Gajová.

„Hodnotím to veľmi pozitívne. Bol som milo prekvapený, že nás tak pekne privítali. Nečakal som, že tu žije toľko ľudí. Som rád, že aspoň malou mierou sme im mohli pomôcť. Je to na dobrú vec, čiže je to super. Prídeme tu tiež nabudúce a aspoň trošku im tu vymaľujeme,“ vyjadril sa Dionýz Bimbo, Východniar roka 2016.

Môže vás zaujímať:

Emočné fotografie z návštevy krízového centra finalistami Východniara roka
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM