Alexandra Kolínská Rôzne

Sociálne siete hýbu aj Košicami: 5 zaujímavých facebookových skupín týkajúcich sa nášho mesta

Každodennou súčasťou mnohých ľudí sa stali sociálne siete. V rámci nich hrá v našich končinách prím Facebook. Ľudia tam hľadajú informácie nielen o svojich známych, ale aj o tom, čo sa okolo nich deje. Zaostrili sme na zaujímavé skupiny v rámci nášho mesta, ktoré by vás mohli zaujímať.

Ilustračný obrázok k článku Sociálne siete hýbu aj Košicami: 5 zaujímavých facebookových skupín týkajúcich sa nášho mesta
Foto: Alexandra Kolínská / Zdroj: Dnes24.sk

1. Košice – Verejná skupina

Skupina Košice je úplne všestranná, môže do nej prisievať každý jeden člen, samozrejme, pokiaľ sa príspevok týka nášho mesta. V tejto skupine môže te nájsť spravodajské články, ale aj oznamy o podujatiach. Každý kto chce mať prehľad o Košiciach, určite túto skupinu dobre pozná.

2. Dopravný servis KE, KS – Uzavretá skupina

Táto skupina funguje ako aktuálne spravodajstvo z ciest, kam môžu prispievať Košičania či už o policajných hliadkach, dopravných nehodách aj o zdržaniach, obchádzkach či kolónach. Podmienka príspevku je už podľa názvu jasná. Téma príspevku musí súvisieť s dianím na košických cestách.

3. Práca, brigády Košice a okolie – Verejná skupina

Treťou v tomto našom prehľade je skupina, ktorá sa zaoberá témou číslo 1 v našom regióne a tou je práca. Skupina Práca brigády Košice a okolie slúži Košičanom na ponúkanie pracovných ponúk aj mimo personálne agentúry. Sme predsa Košičania, musíme si pomáhať, keďže ani u nás nie je trh práce obzvlášť široký.

4. Košice – kuriozity a absurdity – Verejná skupina

Každý, kto má rád zmysel pre humor, by nemal vynechať členstvo v tejto skupine. Ľudia sem pridávajú fotografie, zážitky ale aj situácie z nášho mestečka, pri ktorých ostáva rozum stáť. Nie všetko je totiž dokonalé a aj vďaka všímavým Košičanom je táto stránka bohatá na kuriozity. Už si len treba vybrať, či je nám z toho do smiechu, alebo skôr do plaču.

5. Kde to je v Košiciach – fotohádanky z mesta – Verejná skupina

Milovníci záhad a tajomných zákutí v Košiciach sem pravidelne prispeivajú svojimi fotografiami a ostatných členov v skupiny nechajú lámať si hlavičku, čo na tej fotografii je. Veľakrát zistíme, že okolo niečoho chodíme takmer každý deň a ani si to nevšimneme. Aj takto sa dá spoznávať metropola východu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM