Lukáš Zavacký Správy

Ste hrdý Ťahanovčan a chcete podporiť rozvoj sídliska? Urobte zopár fotografii, môžete vyhrať i ceny!

Sídlisko Ťahanovce v Košiciach vyhlásilo zaujímavú súťaž, ktorej cieľom je podpora rozvoja tejto mestskej časti. Stačí zopár záberov a aj vy môžete byť majiteľom hodnotných cien.

Ilustračný obrázok k článku Ste hrdý Ťahanovčan a chcete podporiť rozvoj sídliska? Urobte zopár fotografii, môžete vyhrať i ceny!
Zdroj: TASR

Deviaty ročník fotosúťaže amatérov s názvom Moje sídlisko organizuje Centrum voľného času Orgovánová 5. Určená je teda len pre obyvateľov mesta, ktorí sa foteniu nevenujú profesionálne. Uzávierka odoslania snímok je 3. mája 2016. Ceny a diplomy sa budú odovzdávať pri príležitosti osláv v mestskej časti, a to o 4 dni neskôr.

„Cieľom súťaže pre rok 2016 je zdokumentovanie života obyvateľov v mestskej časti Košice – Sídlisko Ťahanovce so zameraním na rozvoj sídliska, kultúru a vzdelávanie, environmentálne a športové aktivity,“ píše sa v podkladoch.

Košice sú aktuálne Európskym mestom športu 2016 a aj preto sa bude niesť v duchu športu. Súperiť sa bude v troch kategóriách – autori do 16 rokov, autori do 21 rokov a autori nad 21 rokov.

Podmienkou je poslať na email mestskej časti alebo doniesť osobne maximálne desať autorských fotografií v digitálnej forme alebo tlačenej. Pri druhom variante však musí zadná strana obsahovať meno a priezvisko, vek autora, názov snímky, rok jej vzniku a kontaktnú adresu spolu s mailom.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM