Krimi

Strážcovia poriadku zadržali v košickom Mestskom parku muža: Podľa svedkov onanoval v kríkoch!

Muž sa snažil po príchode polície vypariť, mal ešte rozopnutý rázporok na nohaviciach.

Ilustračný obrázok k článku Strážcovia poriadku zadržali v košickom Mestskom parku muža: Podľa svedkov onanoval v kríkoch!
Zdroj: Facebook.com/Mestská polícia Košice

Ešte počas minulého týždňa bola hliadka z Pohotovostnej ochrannej jednotky Mestskej polície Košice vyslaná do Mestského parku v Košiciach. Dôvod? Hlásenie o mužovi, ktorý sa mal nachádzať v kríkoch a onanovať. O prípade informuje MsP Košice na svojej facebookovej stránke.

Článok pokračuje pod videom.

Zdroj: Dnes24.sk

Po príchode na miesto policajtov zastavila žena, ktorým predtým udalosť oznámila. Ukázala im dotyčného muža, ktorý sa snažil odísť. Strážcovia poriadku ho zadržali.

„Muž mal ešte rozopnutý rázporok na nohaviciach. Policajti ho preto vyzvali, aby si ho zapol. Na otázku, čo robil v kríkoch, podozrivý muž uviedol, že má problémy s prostatou a snažil sa len vymočiť a že musí ísť do práce. Príslušníci MsP však stotožnili troch svedkov, ktorí im uviedli, že tento muž stál za kríkmi, pozeral sa ich smerom a pri tom onanoval, a to až do príchodu policajnej hliadky na miesto udalosti,“ uviedla MsP.

Podozrivý muž bol odovzdaný policajtom z Policajného zboru SR a to pre podozrenie zo spáchania trestného činu výtržníctva.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM