Tlačové správy

Svetoznáma konferencia TEDx opäť v Košiciach: TÍTO rečníci vás budú inšpirovať!

Magický dátum 10.10. tohto roku je dňom, kedy sa čoraz populárnejšia konferencia TED vo svojom lokálnom vydaní uskutoční v košickej Tabačke Kulturfabrik. Tento štvrtý ročník bude zastrešený námetom blízkym azda každému z nás – „s hlavou v oblakoch“.

Ilustračný obrázok k článku Svetoznáma konferencia TEDx opäť v Košiciach: TÍTO rečníci vás budú inšpirovať!
Zdroj: Dnes24.sk

TEDx je prísne neziskové a nezávislé podujatie, ktorého filozofiou je prezentovať myšlienky hodné šírenia. A tých nikdy nie je dosť. Usiluje sa však spojiť predovšetkým invenčnosť, originalitu, nekonvenčné nápady a čokoľvek, čo môže spraviť svet lepším miestom pre život. Jeho posolstvo tak prekračuje atmosféru konferencií tak, ako ich poznáte a robí z nich príjemný a inšpiratívny zážitok. Ak chcete spoznať zaujímavých ľudí z vášho okolia, určite príďte!

„Rečníci, ktorých pozývame, majú čosi spoločné. Atraktívne a dynamické vystúpenia, netradičné témy, kreatívne riešenia, fascinujúce príbehy. A navyše, celá atmosféra je neformálna a pohodová,“ vraví Radoslava Cenká z radov organizátorov. Prednášky rečníkov na TEDxKošice sú dopĺňané hudobnými predstaveniami, kvalitným cateringom a rôznymi sprievodnými aktivitami. A nájde sa aj nejaké to prekvapenie.

Koho budete počuť tento rok?

Ako prvých z line-upu predstavujeme Jána Baláža, kozmického fyzika, s ktorým pristaneme na kométe a Ľubu Lapšanskú, zakladateľku združenia Slovenské duly, ktorá nás vezme na pôrodnú turistiku. Zo zásuvky architektov vyberáme Soňu Pohlovú a Tomáša Žáčka s ich Ecocapsule, na otázku „prečo míňame viac než zarobíme?“ vám odpovie odborník na ekonomiku Miroslav Oros a okienko hostí uzatvárame so všestranným Milanom Kolcunom, známym sprievodcom po Košiciach, polyglotom, učiteľom, spisovateľom, moderátorom, tlmočníkom a prekladateľom v jednej osobe. Samozrejme, za oponou bude na vás čakať hostí viac. Zvyšok vám však prezradíme až postupne. Sledujte nás!

Pre záujemcov je už na webe tedxkosice.com spustená registrácia, takže neváhajte a klikajte, aby sa vstupenky ušli aj vám.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Svetoznáma konferencia TEDx opäť v Košiciach: TÍTO rečníci vás budú inšpirovať!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM