Alexandra Kolínská Správy

Tajné hlasovanie rozhodlo: Senát Lekárskej fakulty má za sebou dôležitú voľbu!

V Košiciach na Univerzite P.J. Šafárika (UPJŠ) zasadol Akademický senát, aby zvolil, kto bude poverený dočasným výkonom funkcie dekana Lekárskej fakulty. Už je známe, ako tajné hlasovanie dopadlo.

Ilustračný obrázok k článku Tajné hlasovanie rozhodlo: Senát Lekárskej fakulty má za sebou dôležitú voľbu!
Zdroj: TASR

Vo štvrtok predpoludním zasadal Akademický senát LF UPJŠ v Košiciach. „Jedným z bodov programu rokovania bola voľba osoby, ktorá bude poverená výkonom funkcie dekana do vymenovania nového dekana Lekárskej fakulty Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, pričom jediným kandidátom na túto funkciu bol prof. MUDr. Daniel Pella, PhD,“ uviedla hovorkyňa UPJŠ Jaroslava Oravcová.

Akademickým senátom bolo na základe výsledkov tajného hlasovania jeho členov prijaté uznesenie, podľa ktorého je prof. MUDr. Daniel Pella, PhD. navrhnutý Akademickým senátom Lekárskej fakulty UPJŠ v Košiciach na poverenie výkonom funkcie dekana do vymenovania nového dekana rektorovi UPJŠ v Košiciach prof. MUDr. Ladislavovi Mirossayovi, DrSc.

„Voľby kandidáta na dekana LF UPJŠ sa uskutočnia na zasadaní Akademického senátu fakulty dňa 16. októbra 2014,“ dodala Oravcová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM