Alexandra Kolínská Krimi

Tínedžeri (14) a (16) z Keceroviec v akcii: V ukradnutom aute boli veci za vyše 10 000 eur, záver vás dostane!

Ešte nestihli dospieť a už majú ruky namočené v kriminalite. Podľa hovorcu dvojica tínedžerov z Keceroviec (14) a (16) potiahla auto, v ktorom boli veci za viac ako 10 000 eur. To, čo ale urobili s drahým nákladom vás dostane

Ilustračný obrázok k článku Tínedžeri (14) a (16) z Keceroviec v akcii: V ukradnutom aute boli veci za vyše 10 000 eur, záver vás dostane!
Zdroj: Dnes24.sk

Policajti z okresu Košice-okolie vypátrali dvojicu tínedžerov z obce Kecerovce vo veku 14 a 16 rokov, ktorých obvinili z prečinov krádeže a porušovania domovej slobody. „Chlapec s o dva roky starším dievčaťom v nedeľu v čase medzi 03:00 a 08:00 hodinou v obci Boliarov (okres Košice-okolie), neoprávnene vošli na pozemok rodinného domu, z ktorého odcudzili osobné motorové vozidlo zn. Škoda Favorit. S kľúčom v spínacej skrinke a dokladmi od vozidla v odkladacej poličke vozidla, takto nemali veľa práce. Vo vozidle sa nachádzalo rôzne ošatenie, obuv, mobilný telefón, finančná hotovosť v minciach (37 eur) a drahý hudobný nástroj (B TUBA AMATI ARION),“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Krádežou vozidla a vecí spôsobili škodu za viac ako 700 eur a krádežou nástroja za viac ako 10 000 eur. Auto policajti vypátrali na druhý deň v ranných hodinách na konci obce Mudrovce, smerom na vrch Makovica. Vozidlo s poškodeným sklom bolo odovzdané majiteľovi, avšak bez hudobného nástroja. Ten mali obvinení tínedžeri pri radovánkach z auta vyložiť, nakoľko im na zadnom sedadle zavadzal,“ dodal Szabó. Polícia po ňom stále pátra. V prípade dokázania viny im ako mladistvým hrozí polovica z trestnej sadzby trestu odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM