Eva Mikulová Rôzne

Tipy na víkend: Čo tak splaviť Hornád alebo ísť si zabehať?

Leto ešte nekončí a i keď sú prázdniny, akcii je v meste stále počas víkendu dosť. Stačí si len vybrať a môžete stráviť nedeľu aj piknikovaním v parku.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Čo tak splaviť Hornád alebo ísť si zabehať?
Zdroj: velvet run

Splav Hornádu s inštruktorom

Splav Hornádu vhodný aj pre úplných začiatočníkov. Cena splavu 20€, v cene je požičanie lode a výstroje, inštruktor pre skupinu, doprava lodí, doprava šoférov späť na začiatok splavu. Splavovať je možné na kánoe (2 miestne), alebo kajaku (1 miestny). Prihlasovanie na splav emailom na rieku@splavujeme.sk,

Kedy: sobota 18. augusta o 10,00 hodine

Športová nedeľa v parku

Opäť si príďte zašportovať do Mestského parku. Vyskúšať si môžete jumping, crossfit, jogu, tabatu, pole dance a les mills.

Kedy: nedeľa 19. augusta od 10,00 do 12,00 hodiny

Velvet run – ženský beh 2018

V nedeľu 19. augusta odštartuje jediný ženský beh na východnom Slovensku priamo od Dómu sv. Alžbety. Na výber sú dve trate, kratšia 5 km a pre tie zdatnejšie pretekárky dlhšia 10 km.

Súčasťou Velvet runu je aj súťaž pre bežecké dvojice v kategórii „mama & dcéra“ alebo „sestra & sestra“. Súťaží sa na 5 km trati a víťaznou dvojicou sa stane tá s najnižším súčtom časov oboch pretekárok.

Neoddeliteľnou súčasťou programu sú každý rok aj detské behy pre deti od 3 rokov. Každý rok má podujatie okrem športového i charitatívny rozmer a nebude tomu inak ani tentoraz.

Kedy: nedeľa 19. augusta od 14,00 do 19,00 hodiny

Piknik v parku

V Mestskom parku v priestore pri veľkej fontáne vás čaká rodinná nedeľa pre veľkých aj malých. Čaká vás skvelá muzika, kúzelník Gabo, historické divadlo Via Cassa, petanque, kurz DJ mixovania, letné tipy líčenia, minikurz re-dizajnu oblečenia i starých bicyklov a mnoho ďalšieho.

Kedy: nedeľa 19. augusta o 15,00 hodine

Leto v parku

Letné akcie v Kulturparku pokračujú ďalšími zaujímavými podujatiami. Divadlo Actores pripravilo na nedeľu dve predstavenia. Hru Ďurošík na pódiu Golf a hru Totálny nezmysel v budove Alfa.

Kedy: nedeľa 19.augusta o 16,00 – Ďurošík nedeľa 19. Augusta o 19,00 – Totálny nezmysel

Zdroj: Mesto Košice
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM