Eva Mikulová Správy

Tipy na víkend: Poslednýkrát si vychutnáme atmosféru kina pod hviezdami v amfiteátri

Posledný prázdninový víkend si užite na pútavých podujatiach. A opäť sa po roku vracia temperamentný rómsky festival Cassovia Gipsy Fest.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Poslednýkrát si vychutnáme atmosféru kina pod hviezdami v amfiteátri
Zdroj: kosice.dnes24.sk

Letné kino v Amfiku

Dobré filmy v košickom amfiteátri si môžme toto leto na posledy pozrieť tento víkend. Presnejšie letné kino v Amfiku končí 31. augusta, čiže v sobotu. Opäť sa uvidíme o rok.

  • Kedy: piatok 30. august o 20,00 – Ted Bundy: Diabol s ľudskou tvárou (USA)
  • sobota 31. august o 20,00 – Spolujazda (USA)

Cassovia Gipsy Fest

Šiesty ročník rómskeho festivalu Cassovia Gipsy Fest v Košiciach v priestoroch Kulturparku aj tentoraz ponúkne program plný emócií a vášne v žánrovo veľmi pestrej palete. Na festivale sa predstavia Barbora a Eugen Botošovci v spo­ločnom projekte Roma Jazz Project. Vystúpi aj populárny košický spevák Šani Sassi. Predstaví sa s funky programom spolu so svojim synom.

Pravú cigánsku muziku ponúkne východ­niarska cimbalová kapela Eda Tokára, svetové i domáce evergreeny zaznejú v podaní Davy & Cassovia Band.

Z Humenného prídu obľúbení bratia Kudráčovci a ta­nečný súbor Gipsy Angels. V Kulturparku zaspieva veľký talent Patrik Miko zo Slanca so skupinou Szaláncz.

Kedy: sobota 31. august o 15,00 hodine

EU4MYREGION

Európsky labyrint prichádza do Košíc. Chceli by ste študovať v zahraničí alebo to skúsiť ako dobrovoľník v inej krajine EÚ? Chceli by ste sa dozvedieť viac o financovaní EÚ v Košickom kraji? Máte záujem o výsledky konkrétnych projektov podporených z Kohézneho fondu EÚ? Všetko sa dozviete na Európskom labyrinte na Hlavnej ulici pri Immaculate.

Kedy: piatok 30. august od 15,00 do 17,00 hodiny

Joga v parku

Joga v parku je športovo relaxačné podujatie, ktoré vzniklo v spolupráci RAZDVA a MYOS CENTRA. Prebieha od júna do augusta v Mestskom parku. Vždy v utorok a v sobotu. Kapacita je obmedzená na 15 ľudí, preto je potrebné sa registrovať.

Kedy: sobota 31. augusta od 8,30 do 9,30 hodiny

Filmový piknik s Bohemian Rhapsody pri Hornáde

Na záver leta vás pozývame stráviť príjemný čas na filmový piknik a premietanie pod hviezdami na nábreží Hornádu. Leto uzavrieme minuloročným filmovým hitom Bohemian Rhapsody. Filmový piknik sa uskutoční na ľavom brehu rieky Hornád medzi občerstvením Súdky a ťahanovským tunelom. 

  • – piknik na nábreží (vlastné deky, grily a občerstvenie) 
  • – opaľovanie a pre odvážnejších plávanie prípadne iné vodné športy a plážové aktivity 
  • – DJs 
  • – street Food 
  • – drinky a čapované nápoje 
  • – zážitok doplnia zvuky žblnkajúcej rieky a burácanie vlakových súprav 

Kedy: sobota 31. augusta o 16,00 hodine o 20,15 Film: Bohemian Rhapsody

Zdroj: TASR
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM