Eva Mikulová Rôzne

Tipy na víkend: Postavte s deťmi najväčší pieskový hrad

Čaká nás horúci júlový víkend. Otvorené sú všetky košické kúpaliská, ale schladiť sa môžete aj na mestských akciách v parku alebo v knižnici.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Postavte s deťmi najväčší pieskový hrad
Zdroj: MČ Košice Západ

Remeslo v mesce – workshop

Podujatie Remeslo v mesce je jedným z workshopu, kde si pod vedením lektora zadarmo ušiješ košule (júl) či mešce a krpce (august). Šiť sa bude ručne aj na stroji a pod dohľadom to dokážu zvládnuť aj neskúsení remeselníci. Jediné čo je potrebné priniesť je materiál, šijací stroj a odborný výklad poskytneme zadarmo. Workshop sa koná vo Výmenníku na Jegorovovej.

Kedy: piatok 6. júla od 12,00 do 19,30 hodiny

Mesiac autorského čítania

V Litparku sa koná obľúbená akcia na ktorej sa stretnete so známymi spisovateľmi a zoznámite sa s ich dielami. Tento ročník je venovaný najmä autorom z exotického Turecka.

Kedy: piatok 6. júl, sobota 7. júl, nedeľa 8. júl, vždy o 18,00 a 19,00 hodine

Stavanie pieskových hradov

Rodinné podujatie Stavanie pieskových hradov sa koná pred OC Galéria. Hrady nezbúrajú, ale budú vystavené do 10. júla. Pre deti sú pripravené i rôzne zábavné atrakcie. Podujatie je súčasťou projektu Beach Plaza Terasa.

Kedy: sobota 7. júla o 16,00 hodine

Múzy v parku

Košické kultúrne leto pokračuje aj tento víkend. Pod názvom Múzy v parku sa v Hudobnom altánku v mestskom parku predstaví divadlo Kontra.

Kedy: nedeľa 8. júla o 17,00 hodine

Športová nedeľa v parku

Mestský park sa zmení na veľké športovisko. Do športových aktivít sa môže bezplatne zapojiť každý. Túto nedeľu vás čaká jumping.

Kedy: nedeľa 8. júla o 10,00 hodine

Zdroj: aktiv life Košice
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM