Eva Mikulová Rôzne

Tipy na víkend: Príďte ochutnať Anjelskú kapustnicu – najete sa aj pomôžete

Na adventnom venci zapálime poslednú sviečku a tesne pred Štedrým dňom môžeme pookriať i na rôznych akciách. Môžeme urobiť Vianoce aj psíkom v Útulku.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Príďte ochutnať Anjelskú kapustnicu – najete sa aj pomôžete
Zdroj: kosice.dnes24.sk

Vianoce u babky

Zažite Vianoce ako u babky. Tradície aké bývali kedysi si pripomenieme na podujatí, ktoré sa koná MaJel Centre na Alžbetinej 42. Čaká vás ľudový virvar a jarmok, hry pre najmenších, rodinná tvorivá dielňa, remeselný trh a gastro výstava, Betlehémski pastieri, koledy a koncert Jimmy Band.

Kedy: piatok 21. decembra od 17,00 hodiny  

Wine and Paint

Skvelý program pre vás pripravili v CHAT – centre pre kreatívnu liečbu Arteterapiou na Kováčskej 48. Štetec v jednej ruke a v druhej pohár kvalitného fajnového vína – taká je ponuka. Cena 13€ na osobu zahŕňa materiál, občerstvenie a 3 poháre červeného, bieleho alebo ružového vína.

Kedy: piatok 21. decembra o 18,00 hodine

Game challenge – Deň spoločenských hier

Príď sa zahrať, zabaviť a potrápiť si svoje mozgové závity. Vo Výmenníku Obrody ťa čaká viac ako 30 spoločenských hier. Nebudú chýbať overené klasické spoločenské hry, ale na výber je aj z noviniek, ktoré sa naučíš hrať. Vstup voľný.

Kedy: sobota 22. decembra od 14,00 do 18,00 hodiny

Vianoce v Útulku

Vianoce sa blížia a aj psí zverenci sa na nich tešia.  Príďte ich osláviť spolu s nimi do Útulok UVP Košice. Predposledný deň pred Vianocami ožije útulok vianočnou atmosférou. Ozdobíme stromček pre psíkov, posilníme sa niečím sladkým a vy môžete na oplátku venovať energiu útulkáčom pri venčení. Na záver si dáme teplý čaj, či malé občerstvenie. Príďte venovať opusteným psom pre nich to najcennejšie. Váš čas a lásku. Na mieste si budete môcť kúpiť v UVP stánku  krásne tričká, magnetky, kalendáre, šatky, poháre, ktorých kúpou podporíte chod útulku. Samozrejme sú vítané všetky darčeky pre psíkov.

Kedy: sobota 22. decembra od 10,00 do 16,00 hodiny

Anjelská kapustnica

Po roku sa opäť stretneme pod Immaculatou, aby sme spoločne navarili 1000 litrov tradičnej vianočnej polievky! Za symbolickú sumu 1 € alebo viac sa tak budete môcť vianočne naladiť a zároveň pomôcť detičkám a rodinám v núdzi. Vyzbierané peniažky totiž poputujú pre organizácie Úsmev ako dar a OZ Tvoja šanca.

Kedy: sobota 22. decembra od 11,00 do 17,00 hodiny

Zdroj: TASR
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM