Správy

Tipy na víkend: Užite si koncert pod oknami, jazdu vláčikom či hokejovú fanzónu

Život v Košiciach sa pomaly vracia do starých koľají a dni plné nudy sú, zdá sa, za nami.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Užite si koncert pod oknami, jazdu vláčikom či hokejovú fanzónu
Zdroj: TASR/František Iván

Počas najbližšieho víkendu (29. a 30. 5.) sa v Košiciach a okolí uskutoční niekoľko akcií a podujatí. Alebo dáte prednosť výletom?

Koncert pod balkónmi

Na košickej Terase si cez víkend prídu na svoje milovníci dobrej hudby. Mestská časť Západ pripravila pre svojich obyvateľov ďalšiu sériu koncertov pod balkónmi. V Zuzkinom parku a v parku na Petzvalovej ulici (pri ihrisku) vystúpia v nedeľu 30. mája košické hudobné hviezdy. Tešiť sa môžete na Lukáš Adamca a skupinu Noc a deň. Deti určite poteší vystúpenie zabávača Uja Ľuba. Viac informácií nájdete TU.

Nedeľa o 14.00 hod. v Zuzkinom parku

Nedeľa o 17.00 hod. v parku Petzvalova

Detská železnica

Obľúbená atrakcia detí aj dospelých – Košická detská historická železnica premáva cez víkendy z Čermeľa na Alpinku až šesťkrát za deň. Navyše, v nedeľu 30. mája dostanú všetky deti sladkosť a malé prekvapenie ku Dňu detí.

Odchody vlakov z Čermeľa (sobota a nedeľa): 8.20, 9.40, 11.20, 13.40, 15.20, 16.40 hod.

Odchody vlakov z Alpinky (sobota a nedeľa): 8.55, 10.20, 12.00, 14.20, 16.00, 18.00 hod.

Ďalšie tipy na výlety

Hokejová jar na Kuzmánke

Fanúšikovia hokeja nemusia sledovať výkony našej reprezentácie na MS iba doma. Na Kuzmányho pri OC TIP TOP vznikla fanzóna, v ktorej môžete sledovať hokejové zápasy na veľkoplošnej obrazovke. V sobotu večer môžete fandiť našim v zápase s Dánskom, v nedeľu si vychutnať súboj proti Švédsku.

Každý hokejový deň od 15.00 do 22.00 hod.

Ranč pod Ostrou skalou

Ak dávate prednosť výletom, nenechajte si ujsť sobotňajšie podujatie ku Dňu detí, ktoré pripravil Ranč pod Ostrou skalou v okrese Rožňava. Program ako stvorený pre všetkých milovníkov koní a malých kovbojov. Pripravená bude jazda na koni, lukostreľba, maľovanie na tvár tvorivé dielne a mnoho ďalšieho. Viac informácií nájdete TU.

Sobota od 09.00 do 17.00 hod. na Ranči pod Ostrou skalou

Film a pukance

Víkend môžete stráviť aj v jednom z košických kín, ktoré po dlhých mesiacoch opäť premietajú. Kino Úsmev ponúkne v sobotu aj v nedeľu dva oscarové snímky. Kompletný program kina nájdete TU. Premietať už začala aj sieť multikín CINEMAX a Ster Century Cinemas.

Aktuality zo Slovenska

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM