Lenka Fedorová Kultúra

Tipy na víkend v Košiciach: Výber akcií, ktoré stoja za zmienku

Ani tento víkend nás Košice nenechajú nudiť sa. V meste sa ponúka nejedna výborná príležitosť, ako stráviť víkendové oddychové dvojdnie. Stačí si vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend v Košiciach: Výber akcií, ktoré stoja za zmienku
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

FESTIVAL PROTIBET 2017

10. marca 2017 o 17:00, Kino Úsmev

Festival ProTibet 2017 predstavuje jedinečnú príležitosť dozvedieť sa viac o tibetskej kultúre. Hlavným hosťom tohto ročníka je budhistický mních Pema Samdup, ktorý príde besedovať aj sypať pieskovú mandalu. #FPT17#festival­protibet

HC KOŠICE – HK NITRA

10. marca 2017 o 17:30, Steel Aréna

HC Košice znovu pozývajú na domáci zápas proti HK NITRA. Príďte podporiť domáci tím a ukázať, že Košice sú hokejové mesto!

KRÁĽOVNÁ ALŽBETA A MÓDA

Do 2. apríla 2017, Východoslovenské múzeum v Košiciach

Bavorská princezná, česká a uhorská kráľovná, rakúska cisárovná a tiež manželka cisára Františka Jozefa I. To všetko vystihuje Alžbetu Bavorsku, známu tiež ako cisárovnú Sissi.

JOHN WICK 2

10. – 12. marca 2017 o 19:40, Cinemax,

Legendárny hrdina John Wick sa vracia v plnej sile. Pod nátlakom bývalého spolupracovníka, ktorý má v pláne získať kontrolu nad tajným medzinárodným združením nájomných vrahov, sa vracia do akcie. Wick ostáva verný svojej povesti.

LIŠIAK A LIŠIAČIK

Od 10. februára 2017 o 9:00, Bábkové divadlo v Košiciach

Ide o veselý príbeh o posledných veciach, preteplený humorom. Príbeh o lese kde žijú dvaja lišiaci – Starý Lišiak a Lišiačik. Život im plynie v rozhovoroch, skrývaní sa pred zlým Pytliakom a – v prípade Lišiačika – v bezstarostných hrách. Ale len dovtedy, kým sa nestane nešťastie – Starý Lišiak je smrteľne postrelený… Je to teda rozprávka o živote, smrti, priateľstve a láske, plná nežného humoru, ale aj o tom, že všetko má svoj čas.

Zdroj: kamdomesta.sk/Ko­šice

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM