Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Búrka, ktorá do Košíc nedorazila a kúpačka, ktorá i hasičov prekvapila

Ak nie ste v obraze, čo dôležité sa uplynulý pracovný týždeň udialo v Košiciach, a čo najviac zaujalo čitateľov, tu je výber top päť správ.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Búrka, ktorá do Košíc nedorazila a kúpačka, ktorá i hasičov prekvapila
29
Galéria
Zdroj: Adam Stečák , Pixabay.com

Bazén v byte

Tak nad týmto krútili hlavou aj samotní hasiči! Videli ste už obrovský bazén v byte? Ani oni! V jednom z košických bytov sa z 3. poschodia valili tisíce litrov vody z prasknutého bazéna.

Viac sa dočítate TU:

Vrtochy počasia

Veru, s počasím je to vrtkavé. Na celom Slovensku bola v stredu vyhlásená výstraha 1. stupňa pred krupobitím vrátane mesta Košice a okresu Košice. Nuž, a dažďa nikde. Košičania si ešte podvečer vychutnávali na Hlavnej ulici príjemné letné posednie pod čistou oblohou… Ako mnohí čitatelia komentovali, naše mesto napriek výstrahám často búrka obíde.

Viac sa dočítate TU:

Gurmáni si zgustli

Už desať rokov patrí mesiac jún jednému z najväčším gastronomických podujatí mesta. Gurmán fest bol pritom ešte pár týždňov dozadu ohrozený a vedenie mesta mu chcelo dať stopku v Mestskom parku.

Viac sa dočítate TU.

Košice z balóna

Košičania mali nad sebou priam divadelné predstavenie na oblohe. Medzinárodná Balónová fiesta síce začala už v stredu 5. júna večer, ale prvé lety sa uskutočnili až v štvrtok ráno. A my sme boli pri tom!

Viac sa dočítate TU:

Arogantný vodič

Policajti pátrajú po svedkoch dopravnej nehody, ku ktorej došlo koncom mája v Košiciach. Arogantný vodič narazil do ženy a ani sa neunúval čo i len vyliezť z auta.

Viac sa dočítate TU:

V OBRAZOCH: Nad Košice vzlietli desiatky balónov
25
Galéria
Zdroj: Adam Stečák
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM