Eva Mikulová Rôzne

Vstupné do Mestského parku zaplatíte v eurách, ale na Gurmán feste už budete platiť gurmánmi, FOTO

Do Mestského parku sa počas konania Gurmán festu dostanete len po zaplatení vstupného. Na výber sú jednodňové lístky alebo 3-dňové permanentky.

Ilustračný obrázok k článku Vstupné do Mestského parku zaplatíte v eurách, ale na Gurmán feste už budete platiť gurmánmi, FOTO
36
Galéria
Foto: Adam Stečák

Najväčší festival jedla a pitia – 10. ročník Gurmán festu začína už dnes, v piatok 7. júna o 15,00 hodine a potrvá do nedele 9. júna. Koná sa opäť v Mestskom parku, do ktorého sa počas konania dostanete len po zaplatení vstupného.

Časy konania podujatia:

  • 7. 6. (piatok) 15:00 – 22:00
  • 8. 6. (sobota) 12:00 – 22:00
  • 9. 6. (nedeľa) 11:00 – 20:00

Vstupné si kúpite pri bránach do Mestského parku, pri Jakabovom paláci a pri Kunsthalle. V predaji budú jednodňové vstupenky alebo 3-dňové permanentky. Obe budú ponúkané v celej sume alebo v zníženej, v závislosti od veku účastníkov:

  • Dospelý jednodňový: 2,50 €
  • Zľavnený jednodňový: 1,50 €
  • Dospelý permanentka: 5,00 €
  • Zľavnený permanentka: 3,00 €

Zľavnená vstupenka a permanentka bude platiť pre osoby od 6 – 18 rokov, študentov s ISIC kartou, ZŤP, ZŤP-S, dôchodcov (62 rokov a vyššie)

Kým vstupné sa bude platiť v eurách, samotná platba vystavovateľom bude fungovať na princípe žetónov, tzv. gurmánov v hodnotách 1,00 € a 0,50 €. Ich spätná zámena na eurá však už nebude z organizačných príčin možná.

„Tešíme sa, že Košice Gurmán Fest počas svojho desiateho ročníka opäť ponúkne novinky i klasiky, na ktoré sú každoroční návštevníci zvyknutí. Zároveň dúfame, že sa nám podarí pokoriť minuloročný návštevný rekord, ktorý presiahol počet trinásť a pol tisíc,“ hovorí výkonný riaditeľ Visit Košice Miloslav Klíma.

Gurmán fest Košice 2018
36
Galéria
Foto: Adam Stečák / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM