Alexandra Kolínská Krimi

Tragédia pri cúvaní: Dôchodkyňa (†68) skončila pod kolesami, auto ju ďalej tlačilo po zemi, zaraneniam podľahla!

Nešťastná udalosť sa stala na Triede SNP. Podľa polície Košičan (44) sa zrejme plne nevenoval riadeniu vozidla a tak narazil do ženy (†68), ktorá zraneniam podľahla.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia pri cúvaní: Dôchodkyňa (†68) skončila pod kolesami, auto ju ďalej tlačilo po zemi, zaraneniam podľahla!
Zdroj: TASR

V utorok o 08:30 hodine na ulici Trieda SNP v Košiciach, 44-ročný Košičan riadil nákladné motorové vozidlo značky Mercedes Benz (sacia kanalizačná súprava). „Pri cúvaní po chodníku pravdepodobne v dôsledku nevenovaniu sa plne vedeniu vozidla a situácii v cestnej premávke, narazil do 68-ročnej Košičanky,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Chodkyňa po zrážke spadla na zem a bola tlačená cúvajúcim vozidlom. Pri nehode utrpela vážne zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla. Požitie alkoholu u vodiča nebolo zistené,“ dodal Szabó. Policajti začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia, kde hrozí pobyt za mrežami na 2 až 5 rokov. Bližšie okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM