Alexandra Kolínská Hokej

Tréner Peter Oremus o príprave na hokejovú Ligu majstrov: Mančaft je už uzavetý!

Košickí majstri si aj tento rok zahrajú v hokejovej Lige majstrov. Do prvého zápasu ostávajú zhruba dva týždne. Oceliari ešte majú nejaké zápasy pred sebou, no podľa trénera Petra Oremusa je už mančaft uzavretý.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Peter Oremus o príprave na hokejovú Ligu majstrov: Mančaft je už uzavetý!
Zdroj: TASR

Okrem slovenskej Tipsport Extraligy hráči z HC Košice opäť zabojujú aj v medzinárodnom turnaji, hokejovej Lige majstrov. Prvý zápas ich čaká už 20. augusta 2015, kde si to rozdajú na domácom ľade v Steel Aréne s nemeckým Red Bull Mníchov. Druhým súperom v skupine je KAC Klagenfurt, s ktorým si doma zahrajú 3. septembra 2015.

Zaujímalo nás, ako sú Oceliari pripravení na tento turnaj. „Ešte máme pred sebou Poprad a pôjdeme aj na turnaj do Třinca, kde sú tie zápasy veľmi kvalitné. Práve tam musíme určiť zostavu, ktorá bude hrať 20. augusta proti Mníchovu,“ uviedol tréner HC Košice Peter Oremus.

Do prvého zápasu hokejovej Ligy majstrov ostáva už len pätnásť dní. Posilniť káder sa už tréner nechystá. „V tejto chvíli je už mančaft uzavretý a sú tu tí chlapci, ktorých sme si vytipovali a vybrali a urobia všetko pre to, aby sme boli v Lige majstrov úspešní,“ dodal.

Košickí hokejisti majú za sebou už dva prípravné zápasy, ktoré dotiahli do úspešného konca. Druhý odohrali doma v utorok 4.8.2015, kde porazili súperov zo Zvolena až v samostatných nájazdoch. Viac sa dočítate v článku Oceliari zvíťazili aj v druhom prípravnom zápase: Rozhodol až Jenčíkov nájazd.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM