Eva Mikulová Rôzne

Už sa to blíži: Lietať do dvoch nemeckých miest začneme o mesiac

Od októbra začne z košického letiska lietať Eurowings a to do dvoch významných nemeckých miest. Do Düsseldorfu, ale aj na druhé najväčšie nemecké letisko, do Mníchova.

Ilustračný obrázok k článku Už sa to blíži: Lietať do dvoch nemeckých miest začneme o mesiac
6
Galéria

Že sa bude lietať do Nemecka, je zásluhou najmú všetkých tých, ktorí sa zapojili do internetovej súťaže, ktorú pred pár mesiacmi spustila spoločnosť Eurowings na sociálnej sieti.

Niekoľkokrát týždenne

Eurowings je vyhodnotená ako najlepšia letecká spoločnosť v Nemecku za rok 2017 a člen skupiny Lufthansa, bude lietať z Košíc nielen do Düsseldorfu, ale aj na druhé najväčšie nemecké letisko, do Mníchova.

Z Košíc bude lietať na tretie najväčšie nemecké letisko Düsseldorf štyrikrát týždenne (v pondelok, stredu, piatok a nedeľu) lietadlom typu Q400. Letenky v cene od 39,99 € (jednosmerne vrátane poplatkov a príručnej batožiny). Eurowings ponúkne cestujúcim letiacim z Košíc vyše 30 atraktívnych destinácií v Európe i v Severnej Amerike s pohodlným prestupom v Düsseldorfe. Prvý let je v nedeľu 28. októbra.

Linka Düsseldorf – Košice nadväzuje na výsledky súťaže Vote & Fly, v rámci ktorej Košice získali najviac hlasov spomedzi šiestich nominovaných destinácií. Vďaka podpore partnerov a širokej verejnosti hlasovalo za Košice vo finálovom živom hlasovaní vyše 20 000 ľudí počas jednej hodiny a Košice vďaka tomu zvíťazili s veľkým náskokom.

Do Mníchova prvýkrát odletíme v nedeľu 28. októbra 2018. Linka bude prevádzkovaná dvakrát týždenne (v piatok a nedeľu) lietadlom typu Airbus A320 s kapacitou 174 sedadiel. Letenky do metropoly Bavorska začínajú od 39,99 € (jednosmerne vrátane poplatkov a príručnej batožiny).

Letenky si môžete kúpiť na ich webovej stránke.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM