Lukáš Zavacký Futbal

V FC Lokomotíva Košice len striedavo štartoval a ušlo sa mu pocty: Je hráčom roka!

Nová sezóna vo futbalovej DOXXbet lige onedlho začína! Pred jej začiatkom však FC Lokomotíva Košice zorganizovala anketu o svojho najlepšieho hráča posledného roka. Komu sa ušlo tejto pocty?

Ilustračný obrázok k článku V FC Lokomotíva Košice len striedavo štartoval a ušlo sa mu pocty: Je hráčom roka!
Zdroj: fclokomotiva.sk

Spomenutý klub z nášho mesta bol farmou MFK Zemplína Michalovce. A práve odtiaľ prišiel do metropoly východu v rámci striedavého štartu. Napriek tomu sa Patrik Macej stal obľúbený v očiach verejnosti. Tá ho vyhlásila za najlepšieho futbalistu mužstva. Dohromady získal 468 hlasov.

Čítajte tiež: Prehľad pre fanúšikov košického futbalu: ROZPIS zápasov VSS a Lokomotívy v základnej časti!

„Ja si myslím, že som nebol ním len ja. Podľa hlasovania to tak vyzerá, no nehral som len ja, ale všetci. Vypovedá o tom konečné tabuľkové postavenie. Nakoniec sme sa dostali pekne vysoko. A nebolo to len vďaka mne,“ uviedol 22-ročný brankár, ktorý bude v novom ročníku pôsobiť vo svojom kmeňovom tíme.

V Košiciach sa mu ale veľmi zapáčilo. „Mančaft mi prirástol rýchlo k srdcu, pretože chlapci v ňom sú super. Hoci zo začiatku to bolo ťažké, keďže som musel vytlačiť z bránky kapitána, čo nebolo jednoduché. Ale nakoniec sa to podarilo. A dopadlo to tak, ako dopadlo,“ dodal.

Konečné poradie v ankete Najlepší hráč Loky v sezóne 2015/2016:

  1. Patrik Macej – 468 hlasov
  2. Matúš Kira – 446 hlasov
  3. Ľubomír Korijkov – 337 hlasov
  4. Radoslav Človečko – 267 hlasov
  5. Adrián Leško – 224 hlasov

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM