Eva Mikulová Rôzne

V Košiciach môžete diaľkovo študovať umenie, manažment aj žurnalistiku

Warsaw Management University (WMU) zriaďuje v Košiciach konzultačné centrum pre poslucháčov diaľkového štúdia, formou bakalárskeho aj magisterského štúdia.

Ilustračný obrázok k článku V Košiciach môžete diaľkovo študovať umenie, manažment aj žurnalistiku
Zdroj: TASR

Formou bakalárskeho štúdia sa bude vyučovať manažment kultúry a umenia a dizajn, žurnalistika a manažment mediálnej komunikácie, ako aj manažment sociálnych služieb a sociálnej konzultácie. Formou magisterského štúdia sa bude vyučovať manažment verejnej správy

Podmienkou prijatia na bakalárske štúdium je maturitná skúška a pre magisterské štúdium sa uznáva akýkoľvek bakalársky titul (Bc).

Jednotlivé odbory budú otvorené pri počte 25 záujemcov. Prihlásiť sa môžete do 12. októbra do 24,00 hod. Ak sa niektorý odbor neotvorí pre nedostatok záujemcov, máte možnosť dodatočne prestúpiť na iný odbor.

Získaný diplom bude dvojjazyčný, anglicko-poľský, v prípade slovenských poslucháčov so slovenským prekladom. Diplom po jednoduchej nostrifikácii bude platný aj na území Slovenska.

Za štúdium sa platí

Výška školného sa v závislosti od odborov pohybuje od 740 do 760 EUR za semester, pričom obsahuje aj poplatok za prihlášku a zápis. Na základe písomnej žiadosti vám umožnia aj splátkovú úhradu. Od druhého ročníka môžu poslucháči požiadať aj o štipendium, pridelenie ktorého závisí od študijného prospechu.

Foto: ilustračné

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM