Rôzne Správy

V Košiciach OTVORIA klientske centrum: Kde ho nájdete a čo v ňom vybavíte?

Ide o 65. klientske centrum na Slovensku, rezort ich plánuje zriadiť celkovo 78.

Ilustračný obrázok k článku V Košiciach OTVORIA klientske centrum: Kde ho nájdete a čo v ňom vybavíte?
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Rezort vnútra v pondelok (27. 6.) otvorí nové klientske centrum, tentoraz pri Okresnom úrade Košice-okolie. Sídliť bude na prízemí zrekonštruovanej budovy na Hroncovej ulici 13 v Košiciach. TASR o tom informoval tlačový odbor Ministerstva vnútra (MV) SR.

„Verejnosť tu nájde na jednej adrese pracoviská okresného úradu, a to živnostenské podnikanie, cestnú dopravu, úsek starostlivosti o životné prostredie, pozemkový a lesný odbor, ako aj služby osvedčovania podpisov na listinách a, samozrejme, podateľňu,“ uviedlo MV SR s tým, že súčasťou klientskeho centra bude aj agenda polície, a to oddelenie dokladov a tiež evidencia vozidiel. Pripomína, že pracoviská budú v prvých dňoch fungovať v testovacej prevádzke.

Ide o 65. klientske centrum na Slovensku, rezort ich plánuje zriadiť celkovo 78. V Košickom kraji majú klientske centrá okresné úrady v Gelnici, Sobranciach, Veľkých Kapušanoch, Košiciach a v Spišskej Novej Vsi. Ďalšie klientske centrá v tomto kraji zostáva vybudovať v Trebišove, Michalovciach a v Rožňave.

Ilustračné foto

Prečítajte si aj:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM