Aktualizované Eva Mikulová Krimi

V obci Sady nad Torysou havaroval autobus so 14 cestujúcimi, jedna osoba je ľahko zranená, FOTO

Autobus havaroval v stredu 5. júna ráno medzi obcami Sady nad Torysou a Olšovanmi v okrese Košice-okolie. Na mieste zasahujú policajti, záchranári aj hasiči.

Ilustračný obrázok k článku V obci Sady nad Torysou havaroval autobus so 14 cestujúcimi, jedna osoba je ľahko zranená, FOTO
4
Galéria
Zdroj: FB Hasiči Košice

Dopravná nehoda sa stala dnes (5. júna) ráno za Zdobou medzi obcami Olšovany a Sady nad Torysou v okrese Košice-okolie.

Hasiči na svojej FB stránke zverejnili prvé informácie o dopravnej nehode. Ako informujú, v autobuse bolo 14 ľudí, z toho je jedna osoba ľahko zranená.

Na mieste zasahujú okrem hasičov, aj polícia a záchranári. „Na mieste zasahuje 13 hasičov so štyrmi kusmi techniky,“ uviedol operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Košiciach.

Ako pre TASR spresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Jana Mésarová, autobus zišiel z cesty v obci Sady nad Torysou v časti Byster v stredu približne o 7.30 h. „Podľa doterajších zistení nebol prítomný ďalší účastník udalosti. Príslušníci polície sú na mieste, dopravu odkláňajú,“ dodala s tým, že okolnosti preverujú.

Autobus zapadol do priekopy a vyťahujú ho ťažkou technikou. Pre cestujúcich prišiel náhradný autobus.

DN autobusu - Sady nad Torysou
4
Galéria
Zdroj: FB Hasiči Košice
Zdroj: kosice.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM