Lukáš Zavacký Rôzne Správy

Vianočné trhy v Košiciach vo veľkom štýle: FOTO zo slávnostného otvorenia

Bolo sa na čo pozerať! Košické rozprávkové Vianoce odštartovali výnimočným otvorením. Neuniklo ani nášmu objektívu. Prinášame vám z neho viacero záberov.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy v Košiciach vo veľkom štýle: FOTO zo slávnostného otvorenia
20
Galéria
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

Na udalosť, ktorá sa uskutočnila 5. decembra, bolo zvedavých množstvo jedincov. Od 17. hodiny vystúpili tanečníci a speváci, prišiel Mikuláš s čertom a anjelom, ľudí pozdravil primátor Richard Raši, koncertovala známa skupina Hex, no hlavne došlo k rozsvieteniu novej dominanty mesta – 19-metrového stromčeka pri Immaculate.

„Myslím si, že to naplánovali skvele. Program si užili deti, dospelí aj starší ľudia. Ja som si vychutnal víno, ktoré mi nemohlo nechutiť,“ uviedol s úsmevom na tvári návštevník Peter.

Narážal na to, že v centre sú po novom stánky s rôznym tovarom. Okrem spomenutého obľúbeného nápoja z hrozna si možno dopriať napríklad primátorsky punč, z ktorého peniaze pôjdu v prospech organizácií pomáhajúcich tým, ktorí to potrebujú.

Nechýbali ani chutné jedlá. Mäso na rôzne spôsoby, langoše, trdelníky, ale i syry, perníky či cukrovinky. Na pultoch predajcov sa objavili aj sviatočné ozdoby a balóny. Ak chcete vedieť, ako to na mieste vyzeralo počas slávnostného dňa, prezrite si fotografie v galérii.

Slávnostné otvorenie Košických rozprávkových Vianoc s krásnou atmosférou
20
Galéria
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM