Rôzne

Vieme PRVÍ: MHD bude jazdiť nepretržite. Cestujúcich povozia aj nočné električky

Na časté zmeny v doprave a MHD si už Košičania v poslednej dobe zvykli. Teraz ale prichádza exkluzívna novinka, aká tu ešte nebola.

Ilustračný obrázok k článku Vieme PRVÍ: MHD bude jazdiť nepretržite. Cestujúcich povozia aj nočné električky
Zdroj: Dnes24.sk

Dopravný podnik sa rozhodol nalákať cestujúcich do MHD a prišiel s prekvapujúcimi zmenami a exkluzívnou novinkou. Nočné linky s označením N sa od 31. apríla zrušia. Všetky denné linky, autobusové aj električkové, totiž budú jazdiť nepretržite aj v noci.

Vyhliadkové jazdy

Autobusy a električky tak po novom večer nezamieria do depa, ale budú jazdiť aj v nočných hodinách, a to v polhodinovom intervale. Dopravný podnik tak chce podľa našich informácií vyhovieť najmä „nočným vtákom“, ktorí navštevujú bary a diskotéky a Košičanom, ktorí v noci nevedia spať.

Zároveň to má byť pred začiatkom letnej sezóny aj nová turistická atrakcia. Všetky vozidlá totiž budú jazdiť rýchlosťou 20 km/h, čím ponúknu cestujúcim vyhliadkovú jazdu a pohľad na nočné Košice. A aby nedochádzalo k rušeniu nočného kľudu, do Košíc prídu tento mesiac aj ultra tiché električky vyrobené špeciálne pre Košice.

Koľko budú stáť lístky na tento nový druh cestovania zatiaľ známe nie je. Koniec koncov, posledné slovo má v tomto prípade košický parlament.

Ak sa vám na tejto správe niečo nepozdáva, máte pravdu. Samozrejme, ide iba o fikciu a prvoaprílový žart. Berte ju preto s humorom, ktorý by v tejto dobe nikomu nemal chýbať.

Prečítajte si aj seriózne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM