Eva Mikulová Krimi

Vodiča autobusu MHD, ktorý sa ešte v septembri samovoľne pohol a zranil ženu, obvinili, FOTO

Polícia obvinila 60-ročného vodiča autobusu košickej mestskej hromadnej dopravy (MHD) z prečinu všeobecného ohrozenia.

Ilustračný obrázok k článku Vodiča autobusu MHD, ktorý sa ešte v septembri samovoľne pohol a zranil ženu, obvinili, FOTO
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Košický kraj

Skutok sa stal ešte v piatok 13. septembra minulého roku.

V košickej mestskej časti Dargovských hrdinov na ulici Trieda L. Svobodu sa samovoľne pohol autobus mestskej hromadnej dopravy v smere zo zastávky „Kalinovská“ k ulici Hlinkovej, a to práve v čase, keď bol vodič autobusu v jeho zadnej časti, kde odstraňoval chybu.

Z autobusu začali vyskakovať cestujúci a pokúsila sa vyskočiť i 42 – ročná žena. Zostala však zakliesnená medzi kovovým zábradlím, stĺpom verejného osvetlenia a podvozkom autobusu. Utrpela ťažké zranenia.

„Po zhromaždení a vyhodnotení všetkých dôkazových a listinných materiálov vyšetrovateľom odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach tento týždeň vznesené obvinenie 60-ročnému vodičovi autobusu z prečinu všeobecného ohrozenia. Obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na dva až 5 rokov,“ informovala nás krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Zdroj: kosice.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM