Lenka Fedorová Rôzne Správy

Výber redakcie: 10 TOP novembrových podujatí v Košiciach

Pomaly sa blíži zima, avšak v Košiciach je ešte stále jeseň nabitá tými najlepšími akciami. Vybrali sme pre vás TOP desiatku, ktorú by ste si rozhodne nemali nechať ujsť!

Ilustračný obrázok k článku Výber redakcie: 10 TOP novembrových podujatí v Košiciach
Zdroj: TASR

Z ROZPRÁVKY DO ROZPRÁVKY

13. novembra o 15:30 2016, Aula spoločenské centrum, Hlavná 68, Košice

Čakajú vás hrané predstavenia ako aj premietanie rozprávok a určite nebude chýbať ani detská diskotéka s obľúbenými mimoňmi. Deti sa tiež môžu tešiť na malý darček.

IGOR KMEŤO ML. LIVE KONCERT

25. novembra 2016 – Angels Aréna, Pri jazdiarni 1, Košice

Igor Kmeťo sa chystá v novembri odpáliť skvelú šou, na ktorej nebudú chýbať jeho obľúbené hity. Séria koncertov pod názvom Oni chcú ma mať! bude pre jeho fanúšikov veľkým hudobným zážitkom.

KRISTÍNA & BAND TOUR 2016

22. novembra 2016 o 19:00 hod., Angels Aréna Košice

Východniarka Kristína sa po štyroch úspešných ročníkoch Horehronia tour na Slovensku a v susednom Česku objaví tentokrát na veľkom pódiu v Angels aréne v Košiciach.

TOMÁŠ KLUS – RECYKLUS TOUR 2016

20. novembra 2016, 19:00 – KOŠICE, GOOD ANGELS ARÉNA

Tomáš Klus a jeho Cílová skupina sa po ročnej pauze vracia na scénu s jesennou RECYKLUS TOUR. Fanúšikovia však môžu ovplyvniť výber skladieb!

CHIKI LIKI TU-A 3X4=13 TOUR

10. novembra 2016 o 20:00h. COLLOSSEUM, Dominikánske nám. 35, Košice

Album „Slzy tvý mámy, Šedivý a spol.“ bol v marci tohto roku ocenený ako najlepší album podľa fanúšikov na RHA za rok 2015. na základe toho sa Chiki liki tu-a rozhodli vydať ďalšiu nahrávky.

BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ JUBILEUM

29. novembra 2016 o 17,00h. a 19:30 Dom Umenia Košice

Lucie Bílá je na Slovensku a Česku speváčka najvyššej kvality. Od začiatku deväťdesiatych rokov začala hrávať v popredných muzikáloch českej scényako Bedári, Dracula či Krysař.

MARIE ROTTROVÁ – 75 TOUR

9. novembra 2016 – Dom umenia (Štátna filharmónia), Ko­šice

Marie Rottrová je nezabudnuteľná speváčka, medzi ktorej najobľúbenejšie hity patria piesne Kůň bílý, Řeka lásky, Měli jsme se potkat dřív, To nic, Lásko, Markétka či Lásko, voníš deštěm. Vychutnať si ich môžete už o pár dní priamo v Košiciach!

DĚTI RÁJE

26. novembra 2016 STEEL ARÉNA, Nerudova 12, Košice

V hlavných úlohách sa predstaví Sagvan Tofi, Lukáš Vaculík, Martin Dejdar, Dominika Richterová, Aneta Vrzalová, Genny Ciatti, Jan Kříž, Bořek Slezáček, Braňo Polák, Tomáš Löbl, František Pytloun, Jan Kopečný a ďalší.

PETER CMORIK & BAND 10 ROKOV NA SCÉNE

Košice – Historická radnica – 09.november 2016, 19:00

Pri príležitosti 10. výročia na scéne pripravili Peter Cmorik a jeho Band spolu s hosťami prierez jeho najväčšími hitmi. Nebudú chýbať ani skladby z obdobia, keď súťažil v Superstar. Takýto zážitok stojí za to.

ANETA LANGEROVÁ – NA RADOSTI 2016

22. novembra 2016, Košice, Historická radnica

Aneta Langerová pokračuje v úspešnom turné s názvom Na radosti k jej rovnomennému dvakrát platinovému albumu. Aneta je dlhodobo veľmi úspešná speváčka a svedčí o tom aj búrlivý potlesk fanúšikov na jej koncertoch.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM