Lenka Fedorová Rôzne Správy

Východniarska kapela s novinkou: V klipe Spišský hrad, Tatry i Luník IX! VIDEO

Len za pár dní tisíce pozretí. Nový klip skupiny Traky sa teší veľkej popularite. Aké však bolo natáčanie na Luníku IX?

Ilustračný obrázok k článku Východniarska kapela s novinkou: V klipe Spišský hrad, Tatry i Luník IX! VIDEO
Zdroj: Hudobná skupina TRAKY

Keď sme vám nedávno priniesli rozhovor s východiarskou kapelou Traky, tešil sa obrovskému úspechu. Niet sa čomu čudovať, kapela z okolia Košíc prináša ľuďom svojou hudbou radosť a dobrú náladu.

Len pred niekoľkými dňami prišla s novým klipom ku skladbe Krajina zázrakov a už teraz sa teší tisícom pozretí na kanáli YouTube.

Slovami „Slovensko, krajina zázrakov je plná krás. Kdekoľvek vo svete som, domov vrátiť sa chcem zas…,“ začína text piesne. Kapela tak poukazuje na krásu našej krajiny a na to, ako radi sa do nej ľudia vždy vracajú.

Videoklip obsahuje nádherné zábery najväčších pých Slovenska, a to Tatier, Spišského či Bratislavského hradu. Čo viedlo kapelu k tejto tematike?

„Hlavne nás motivovalo to, že dnes sa točí veľa videoklipov o samých ženách, diskotekách a podobných veciach, ale tú skutočnú krásu, tú zachytí vo videoklipoch len málokto. My sa sme sa z toho nesnažili urobiť dokument o prírode, ale chceli sme urobiť taký kontrast a mix toho čo tu u nás máme. Natáčalo sa v Tatrách, na Spiši, Luníku a v okolí Košíc,“ uviedla pre Košice24 kapela.

Kapela Traky natáčala videoklip aj pod Spišským hradom.
Kapela Traky natáčala videoklip aj pod Spišským hradom. / Zdroj: Hudobná skupina TRAKY

Pozornosť tak pútajú aj zábery z neslávne známeho košického sídliska Luník IX. Pre kapelu to bola veľká výzva.

„Spočiatku sme mali dosť veľké obavy ako to tam bude celé prebiehať a naozaj sme nevedeli čo tam môžeme čakať. Nakoniec to dopadlo veľmi dobre a obyvatelia boli veľmi priateľskí. Natáčanie sme si užili ako aj my, tak aj obyvatelia tohoto neslávne slávneho sídliska,“ uviedla na margo sídliska kapela Traky.

Nuž, pozrite sa sami, či sa im nový videoklip podaril.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM