Krimi

Z auta zostala kopa šrotu. Posádka zázrakom prežila, FOTO

Staršia vodička nezvládla riadenie a narazila do stromu.

Ilustračný obrázok k článku Z auta zostala kopa šrotu. Posádka zázrakom prežila, FOTO
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Košický kraj

K hrozivo vyzerajúcej nehode došlo v stredu (13. 1.) popoludní v katastri obce Jasov v okrese Košice-okolie. Osobné auto po šmyku narazilo do stromu.

Informovala o tom vo štvrtok (14. 1.) košická krajská polícia. K nehode došlo o 12.40 hod, žena za volantom auta Fiat Panda smerovala po ceste od Jasova na Moldavu nad Bodvou. „Pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky a na rovnom úseku cesty sa s vozidlom dostala do šmyku. Následne zišla z cesty, kde ľavou stranou vozidla narazila do stromu,“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Skončili v nemocnici

Podľa predbežnej lekárskej správy 69-ročná vodička pri nehode utrpela ľahké zranenia, jej spolujazdec ťažké zranenia. Vodičke nariadili odber krvi za účelom zistenia požitia alkoholických nápojov. Na vozidle škodu predbežne vyčíslili na približne 2 000 eur.

„Polícia miesto udalosti dôkladne zadokumentovala a v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti, presná príčina dopravnej nehody je predmetom vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy, ktorý bol na mieste udalosti,“ doplnila hovorkyňa.

Prečítajte si tiež

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM