Eva Mikulová Správy

Zamestnanci mesta pokračujú v dobrovoľníckych aktivitách. Natierali ploty v zoo, FOTO

V septembri sa mestskí dobrovoľníci chystajú v spolupráci so Správou mestskej zelene v Košiciach obnoviť náter časti oplotenia košického Mlynského náhonu.

Ilustračný obrázok k článku Zamestnanci mesta pokračujú v dobrovoľníckych aktivitách. Natierali ploty v zoo, FOTO
8
Galéria
Zdroj: Mesto Košice

Košickú zoologickú záhradu, rozlohou najväčšiu nielen na Slovensku ale aj v celej Strednej Európe, si opäť vybrali na svoju ďalšiu dobrovoľnícku aktivitu mestskí dobrovoľníci z Magistrátu mesta Košice, K 13 – Košických kultúrnych centier a TEHO Košice. Informuje o tom mesto na svojej oficiálnej stránke.

Úradníci so štetcami

Spolu so zamestnancami ZOO obnovovali farebné nátery oplotení výbehov jaka domáceho a žeriava čierno bieleho.

„Dnes je to o ZOO, predtým to už boli aj iné dobrovoľnícke aktivity zamestnancov mesta,, na budúce nás čaká Mlynský náhon. Rok 2019 ako rok dobrovoľníctva má byť o tom aby sme sa to naučili robiť čo najlepšie, a tiež aby nás to všetkých motivovalo aj do budúcna,“ uviedol primátor Jaroslav Polaček.

Dobrovoľníci z radov zamestnancov mesta a mestských podnikov majú v tomto roku za sebou už mnohé dobrovoľnícke aktivity.

Pred MS v ľadovom hokeji natreli v meste farbami viac ako 250 smetných nádob, zveľadili a skrášlili areál detského centra v Krásnej, vyčistili od odpadu historický evanjelický cintorín, pomohli vymaľovať priestory ZUŠ M. Hemerkovej a iné.

V septembri sa mestskí dobrovoľníci chystajú v spolupráci so Správou mestskej zelene v Košiciach obnoviť náter časti oplotenia košického Mlynského náhonu.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM