Alexandra Kolínská Rôzne

Zaradili ju medzi TOP lekárov Slovenska: Prečítajte si reakciu ocenenej hematologičky z Košíc

Mária Hulíková sa stala TOP lekárkou v odbore hematológia. Hematologickej problematike sa venuje už 30 rokov. Tu je jej reakcia...

Ilustračný obrázok k článku Zaradili ju medzi TOP lekárov Slovenska: Prečítajte si reakciu ocenenej hematologičky z Košíc
Zdroj: Dnes24.sk

Mária Hulíková, pôsobí od roku 2005 na pozícii primárky celoslovenskej siete Centier hemostázy a trombózy HEMO MEDIKA v Košiciach. Rovnako je aj viceprezidentkou Slovenskej spoločnosti pre hemostázu a trombózu.

Mária Hulíková vyhrala tohtoročnú anketu TOP lekári Slovenska ako najlepšia v odbore hematológie. Nebola však jediná z Košíc. Bodovali totiž aj Pavol Jarčuška a Peter Mizla. Rozhodlo o tom hlasovanie odbornej i širokej verejnosti v ankete, ktorej tretí ročník vyhlásili v lete. Viac o ankete a jej výsledkoch sa dočítate TU.

„Úspech a pochvala poteší hádam každého, je to príjemný pocit,“ neskrýva radosť TOP hematologička. „V tom momente vám preletí mysľou veľa vecí, minulosť, spomienky, roky obetavej práce, odriekanie, ale aj potešenie z dobrých výsledkov a najkrajšie na tom všetkom je, že toto ocenenie je pre mňa signálom, že moja práca mala a má zmysel,“ dodáva Mária Hulíková.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM