Samospráva

Zaujímavá akcia zamestná i vedenie mesta: Raši sa so svojimi viceprimátormi dá do natierania ihrísk

Niektorí zamestnanci magistrátu a mestských podnikov si vyhrnú rukávy a pomôžu s obnovou detských ihrísk. K natieraniu preliezačiek a hojdačiek sa pridá aj Richard Raši so svojimi viceprimátormi.

Ilustračný obrázok k článku Zaujímavá akcia zamestná i vedenie mesta: Raši sa so svojimi viceprimátormi dá do natierania ihrísk
Zdroj: TASR

Magistrát mesta Košice a košické mestské podniky sa aj v tomto roku zapoja do najväčšieho podujatia firemného dobrovoľníctva na Slovensku – Naše Mesto 2014. Informovala o tom Linda Šnajdárová z komunikačného referátu košického magistrátu.

„Zamestnanci mesta si dali za cieľ obnoviť 19 detských ihrísk v šiestich košických mestských častiach, ktoré spravuje Správa mestskej zelene Košice,“ doplnila Šnajdárová. Podčiarkla, že na tieto práce sa prihlásilo viac ako 160 ľudí, ktorí budú v piatok 13. júna od 11:00 do 14:00 hodiny natierať kovové i drevené časti detských preliezačiek, hojdačiek, oplotení a lavičiek.

„Ruku k dielu priložia aj primátor mesta Richard Raši, viceprimátorka Renáta Lenártová a viceprimátor Ján Jakubov,“ uzavrela Šnajdárová.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM