Lukáš Zavacký Kultúra

Získajte rýchly prehľad, čo zaujímavé môžete v Košiciach zažiť: Tipy našej redakcie na nastávajúci víkend

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní vám môžu pomôcť tipy našej redakcie na zaujímavé podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu v Košiciach.

Ilustračný obrázok k článku Získajte rýchly prehľad, čo zaujímavé môžete v Košiciach zažiť: Tipy našej redakcie na nastávajúci víkend
Zdroj: TASR

JAZERSKÁ ŽENA

11. marca 2016 o 14:00, Kultúrne stredisko v mestskej časti Nad jazerom

Podujatie venované ženám k Medzinárodnému dňu žien. Nežné pohlavie čaká bohatý program, vystúpia aj známi hostia ako Zuzana Tlučková, Andrea Tatarková i Mirka Hunčíková. Vstupenky zadarmo si treba vopred vyzdvihnúť na Miestnom úrade (č. d. 3) alebo v KS Iskra a KS Jazero.

HC KOŠICE – MHC MARTIN

11. a 12. marca o 17:00, Steel Arena

Úvodné štvrťfinálové zápasy košických hokejistov. Tie odohrajú na vlastnom ľade v piatok, ale aj v sobotu. Ich súperom bude po základnej časti ôsmy Martin, ktorý v tejto sezóne vyhral nad Košicami len raz.

ROCKOVÁ MATURITA – TOUR VÍŤAZOV

11. marca 2016 o 19:00, Collosseum

Rockový fanúšikovia – niečo pre vás. Prvý ročník Rockovej Maturity vyhrali kapely Asenth, Meredith a The Rockefellas, ktoré sa vám predstavia na koncerte v Collosseu.

ŠPORTOVÁ OSOBNOSŤ KOŠÍC 2015

11. marca 2016 o 19:00, Spoločenský pavilón

Odovzdávanie cien pre najlepších športovcov z Košíc za rok 2015. Okrem hlavnej ceny sa budú odovzdávať tie vedľajšie. Nebudú chýbať ani laureáti rokov minulých, lídri jednotlivých športových odvetví a národných federácií, hostia a osobnosti nášho spoločenského diania.

CRÈME DE LA CRÈME: MIKRÓB A GASOIL

11. marca 2016 o 19:30, Kulturpark

Komédia Michela Gondryho Mikrób a Gasoil v rámci francúzskeho festivalu Crème de la Crème v Kulturparku. Príbeh dvoch tínedžerov, ktorí vás presvedčia o tom, že kto jazdí rýchlo, nič nezažije. Vydajú sa teda na trip naprieč Francúzskom.

9. ROČNÍK FESTIVALU JAPONSKEJ KULTÚRY

12. marca 2016, Kultúrno-spoločenské centrum Jedlíkova 7

Meče Katana, obliekanie Kimona, lahodný čaj i whisky, bonsaje, kaligrafiu, stolovú hru Go, bojové umenia, či roboty, anime a manga. To všetko, ale aj omnoho viac ponúka deviaty ročník festivalu japonskej kultúry Nippon víkend.

MALA BANANA TOUR

12. marca 2016 o 21:00, Tabačka

Koncert DJského dua Malalata a reggae skupiny Medial Banana sa odohrá v Tabačke. Ide o neslýchaný balkan beats & reggae mash-up. Ich turné MALA BANANA TOUR si teda môžete vychutnať aj v Košiciach.

MUSIC CULTURE DISCO

12. marca 2016 o 22:00, Jazz Club

Tanečné šialenstvo v Jazz Clube pod názvom Music Culture Disco. Hrať bude DJ Spotty, ktorý má vo svojom repertoári house, electro, R&B, rock. Vstupné je 3€.

TRI PRASIATKA A VLK ÚŽERNÍK

13. marca 2016 o 16:00, Malá scéna Štátneho divadla

Niečo aj pre deti a ich rodičov. Pôvodná hra Ľubomíra Feldeka Tri prasiatka a vlk úžerník. V príbehu budú aj pesničky Mariána Čekovského.

CRÈME DE LA CRÈME: CENA SLÁVY

13. marca 2016 o 19:30, Kulturpark

V rámci francúzskeho festivalu Crème de la Crème v Kulturparku sa bude premietať aj film Cena slávy inšpirovaný skutočnými udalosťami. Rozpráva o jednom z najzvláštnejších únosov, ktoré sa kedy udiali – o únose Chaplinovej mŕtvoly vo švajčiarskom meste Vevey.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM