Lukáš Zavacký Správy

Autičkárska akcia priamo na Letisku Košice: Možnosť povoziť sa na nadupaných strojoch!

Košice sa onedlho stanú miestom zaujímavého podujatia. Z rôznych kútov si k nám zamieria autičkári a je sa na čo tešiť! Prinášame všetky dôležité informácie.

Ilustračný obrázok k článku Autičkárska akcia priamo na Letisku Košice: Možnosť povoziť sa na nadupaných strojoch!
Zdroj: Celica Club Slovakia

Udalosť s názvom 1. celoslovenský zraz Celica Club Slovakia potrvá od 24. do 26. júna. Prvý deň strávia jazdci v obci Veľká Tŕňa, no v ďalší sa presunú do nášho mesta. Na stretnutie prídu majitelia áut výhradne značky Toyota Celica.

Hlavný program sa uskutoční 25. júna na Letisku Košice. O 14:30 sa bude zápoliť v šprinte na 400 m, o 15:00 prebehne jazda zručností, o 17:00 paralelné preteky a všetko sa zakončí o 18:15 súťažou o najhlučnejší vý­fuk.

„Zorganizovať zraz v tomto rozsahu, ako sa ho chystáme spraviť my, zrejme ešte nikto na Slovensku neskúsil. Nejedná sa totiž o bežné vozidlá, ktoré na cestách vídavame denne. Preto bola samotná účasť od začiatku veľkou neznámou,“ uviedol organizátor pochádzajúci z metropoly východu, Miroslav Bóry.

Je však možné dôjsť aj ako nezainteresovaný divák? „Nakoľko ide o stretnutie výhradne klubového charakteru, zúčastnení musia byť našimi členmi. Podotýkam, registrácia je bezplatná,“ priblížil.

A oplatí sa ju podstúpiť. Súčasťou programu totiž bude možnosť povoziť sa na autách značky Toyota, dokonca na predvádzacej akcii na špeciále Toyota GT86 s motorom z Toyoty Supra, no len na sedadle spolujazdca.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM