Lenka Fedorová Rôzne

Dopravný podnik v Košiciach s unikátnou novinkou: Hudba v električke, módna prehliadka, a to nie je všetko!

O spríjemnenie cestovania sa postará Dopravný podnik zaujímavým nápadom. Cestujúcich prekvapí módna prehliadka priamo v električke, na programe sú aj ďalšie aktivity.

Ilustračný obrázok k článku Dopravný podnik v Košiciach s unikátnou novinkou: Hudba v električke, módna prehliadka, a to nie je všetko!
Zdroj: TASR

Originalita Košičanov nemá hraníc. Dopravný podnik mesta Košice prináša Košičanom kultúru priamo do vozidiel MHD. Cestujúci sa majú na čo tešiť.

„Od pondelka 30. mája 2016 bude v meste premávať na linke číslo 9 električka so štrikovanými grafitmi. Cestujúcim spríjemní cestovanie počas celého týždňa. Nájdete v nej štrikované dečky a iné ozdôbky. DPMK realizuje túto aktivitu v spolupráci s organizáciou K 13 – Košické kultúrne centrá v rámci festivalu USE THE C!TY,“ informovala o tom Michaela Karaffová z Dopravného podniku mesta Košice.

Na električke so štrikovanými grafitmi spolupracujú Arcidiecézna Charita Košice, Únia žien Slovenska, obyvateľky sídliska Nad jazerom, ženy dobrovoľníčky z Košíc, neformálna skupina Furčanky a základné školy z Košíc.

Okrem tejto aktivity sa cestujúci MHD môžu tešiť aj na Hudbu v električke, ktorá sa bude konať v piatok 3. júna 2016 na linke číslo 6. O deň neskôr vypravíme špeciálnu električku s módnou prehliadkou. O spomínaných podujatiach budeme informovať v priebehu budúceho týždňa.

Kto doteraz necestoval vozidlami MHD má motiváciu začať. Viac o jednotlivých akciách sa dočítate aj na stránkach organizátora festivalu.

Foto: Ilustračné

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM