Rôzne

Kam chcú ľudia lietať z košického letiska? Toto sú ich vysnívané spojenia

Letisko Košice ohlásilo na rok 2024 tri nové pravidelné spojenia. Cestujúci však zdieľali aj ďalšie tipy. Čo by ich rozhodne potešilo?

Ilustračný obrázok k článku Kam chcú ľudia lietať z košického letiska? Toto sú ich vysnívané spojenia
Zdroj: Unsplash.com

Letisko Košice zaznamenalo v roku 2023 historický rekord v počte vybavených pasažierov, keď jeho bránami prešlo spolu 625 053 cestu­júcich.

Na pravidelných linkách boli najvyťaženejšími destináciami Viedeň, Londýn Luton a Londýn Stansted. Novými ohlásenými spojeniami na rok 2024 sú Zürich, Zadar a Dublin. Viac info k týmto novinkám nájdete tu.

Samotné letisko sa však na sociálnej sieti pýtalo cestujúcich na ďalšie nápady, čo by mohol priniesť rok 2024. Tí by podľa komentárov uvítali aj ďalšie pravidelné spojenia. Aké konkrétne?

Pod príspevkom letiska sa objavili desiatky komentárov s tými najrôznejšími návrhmi, čo je pochopiteľné. Vybrali sme však tie komentáre, ktoré dosiahli najväčšiu mieru interakcie.

„Košice – Barcelona,“ objavilo sa aj viackrát. „Chýba mi linka Košice – Rím,“ napísal Štefan. „Rok 2024 by mohol priniesť linku Košice – Paríž,“ želá si Jana. Viacero „lajkov“ získal aj komentár užívateľa, ktorý si praje spojenie Košice – Bristol.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM