Aktualizované Ľubomíra Karmanová Krimi

Muž vošiel do košických potravín s nožom v ruke: Policajti stratili trpezlivosť a zverejnili FOTO priamo z prepadu!

V košických potravinách vyčíňal muž, ktorý predavačku, podľa mužov zákona, ohrozoval nožom, tá, však, urobila niečo, s čím útočník nerátal. Pozrite si jeho fotografie, priamo z miesta činu

Ilustračný obrázok k článku Muž vošiel do košických potravín s nožom v ruke: Policajti stratili trpezlivosť a zverejnili FOTO priamo z prepadu!
Zdroj: TASR

Doposiaľ neznámy páchateľ v piatok (18.12.) okolo 11.00 hodiny, podľa krajského policajného hovorcu Alexandra Szabóa, v jednej z predajní potravín v mestskej časti Košice Juh, pristúpil k predajnému pultu, za ktorým stála predavačka (63). „Páchateľ ju sotil za mraziace boxy a oznámil jej, že toto je prepad a požadoval od nej všetky peniaze, pričom v ruke držal nôž. Predavačka mu viackrát odoprela vydať hotovosť,“ uviedol hovorca.

Ako dodal, páchateľ ju následne opätovne sotil a z predajne ušiel. „Predavačka neutrpela žiadne zranenie a páchateľ nespôsobil žiadnu škodu. Vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže,“ informoval Szabó s tým, že páchateľovi za tento skutok hrozí test odňatia slobody na 7 až 12 rokov. „Polícia po páchateľovi intenzívne pátra,“ dodal na záver.

Akékoľvek informácie, ktoré by viedli k objasneniu tohto lúpežného prepadnutia, resp. k zisteniu totožnosti podozrivej osoby, môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo na známom telefónnom čísle 158.

Pozrite ako sa to nakoniec skončilo… Lupič z predajne potravín v Košiciach sa prihlásil na polícii sám: Prečo tak zrazu?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM